Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, ahten napisał:

Jak jest z objetoscia ropy i paliw? Dzisiaj przyjechala cysterna. Lala 1000 l w pięć beczek po 200l.  Wszystkie beczki okolo 5-10 cm brakuje do bycia pelna.

Natomiast ropa kupowana we wrzesniu, beczki praktycznie pelniutkie..

cena 4.40

A czytałeś bilecik z drukarki? Masz tam napisane 1000l przy temp 15stC. Jak jest zimno ON zmniejsza objętość.

Opublikowano

Kupiłem 700 l po 4,49 - ponoć ON z Orlenu klasy zero czyli sprzedawana  na stacjach orlen jako verva.  Miało być 1000 ale brakło.  Na wiosenny rozruch wystarczy:P

Opublikowano
36 minut temu, Agrest napisał:

Kupiłem 700 l po 4,49 - ponoć ON z Orlenu klasy zero czyli sprzedawana  na stacjach orlen jako verva.  Miało być 1000 ale brakło.  Na wiosenny rozruch wystarczy:P

Ostatnio jak kupowałem ON to płaciłem 4,32/L brutto 

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Ostatnio jak kupowałem ON to płaciłem 4,32/L brutto 

Na innych stacjach u mnie przeważnie jest po 4,65.

Co do dwupłaszcowych -  zajechałem z mauzerem 1000l na przyczepie na stację paliwową i nikt się nie czepiał.

Opublikowano

@Agrest w tej cenie mam wliczony przywóz na miejsce i puki co nie wymagają zbiorników dwupłaszczowych. 

Opublikowano

Dokładnie tak. To już będzie chyba trzeci rok po zmianie terminu składania wniosków

Opublikowano
1 godzinę temu, hardkor113 napisał:

Co powiecie na temat jakości paliwa z Piotransu?

I czy wymagają zbiorników dwu płaszczowych?

Jak na razie nie wymagali

Jakość jest dobra bo ani nie ma problemów z odpalaniem zima nawet na letnim paliwie ani problemów mechanicznych z pompami, jest za to brudne w odstojniku przy pompie cpn jest tyle takiego brązowego osadu- a ostatnio to już całkiem dawniej takie nie było

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v