Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

moim zdaniem, to żadna szanująca się firma nie pozwoli sobie na to, aby płacić kary w wysokości CO NAJMNIEJ 20tyś zł za brak zgłoszenia przewozu paliwa. Firmy będą zgłaszać wszystkich, bo tak na prawdę te przepisy nie są jednoznaczne, dodatkowo utrudniało by to im prowadzenie działalności, a tak poświęci 3min na wprowadzenie do systemu danych odbiorcy, ilości paliwa itp. Dla mnie z zarejestrowaniem konta zakończenie transakcji łącznie ze znalezieniem informacji jak to zrobić przy pomocy ,,wujka google" zajęło 15min. Teraz myślę że wyrobię się w 3 min oczywiście z samym  potwierdzeniem odbioru paliwa bez rejestracji konta

Opublikowano

zbiorniki trzeba mieć już od 1 stycznia 2017r, dla każdej dostawy, nawet poniżej 500l... kwestia tylko czy ktoś to będzie kontrolował bo na razie o zbiornikach to najwięcej krzyczą ci co je sprzedają

Opublikowano

W piątek dzwonił mój dostawca ON i powiedział żeby się jeszcze chwile wstrzymać bo cena idzie w dół, a zamówiłem 2000l i czekam na info od niego jak będzie najniższa cena.

Opublikowano

Zamawiajac ok 400l jednarazowo w razie kontroli zatankowane od razu do pojazdow i finito. W takim przypadku nie potrzebuje zadnych zbiornikow.

Tylko  czy dostawca może Ci wlać do zbiornika?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v