Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 godzin temu, grzesiek88 napisał:

Karolek nie wygrał to się będą mścili na elektoracie😂 na alsie 5,14 moja wczoraj tankowała😑

alsa w Gołaszynie na trasie Siedlce łuków  w tamten piątek  5,04 lałem

Opublikowano

Paliwa już dawno potaniały to nasz kochany rząd wszystkich ruch. takimi zawyzonymi cenami....

Gość Robercik1
Opublikowano

propozycja na dziś  STACJA MEGA 1700l ON bez bio 4,57....

Opublikowano

W Żar Siedlce sobie kup, dobrej jakości mają paliwo i tylko b0 sprzedają

Opublikowano

Panowie mam takie pytanko a mianowicie chciałbym kupić 2 tys ltr oleju napędowego i moje pytanie polega na tym czy muszę ten zakup zgłaszać do KAS?Podkreślam że jestem rolnikiem ryczałtowcem .Dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano
2 godziny temu, danielhaker napisał:

Wożą jeszcze w mausery?

Niedawno jeszcze mi przywieźli ale już się burzą i twierdzą że po nowym roku nawet nie ma szans, mimo iż trochę u nich zamawiam(w w tym roku prawie 200 tysięcy) 

Opublikowano (edytowane)

Ja wiem czy wstyd, w moim przypadku najlepszy zbiornik byłby 10000 litrów lub 15000 bo jak miałem 6 mauserów to musieli mi dwa razy w tygodniu dostawę robić, taki kosztuje 20 lub 30 tysięcy zł, druga sprawa ze ma takie wymiary że nie mam gdzie go postawić, no chyba że na środku podwórka i niczym nie przejadę

Edytowane przez PATr
Opublikowano

Od początku listopada do teraz ON staniało ponad 0,4zł netto na litrze z tym że największe obniżki były w listopadzie a teraz od grudnia to wachania kilku groszowe jak nie w góre to w dół. Zobaczymy co przyniesie początek roku czy te podwyżki o których tak straszą nastąpią

Opublikowano
PATr ale tankowanie z mauzerów takich ilości to też pewnie do ciekawych nie należy a ze takiego dużego pewnie by było sprawniejsze i bardziej eko bo przy przekładaniu węży nie raz może się coś rozlać 😕😉
Opublikowano

Panowie chyba wiadomo o co chodzi z tymi cenami dlaczego są zawyżone na stacjach. A no po to żeby od 1 stycznia wprowadzić nowy podatek który podniesie cene lita paluwa średnio o 10groszy i zeby nikt tego nie zauważył przynajmniej klienci detalicznin ktorych jest znacznie wiecej niz hurtowych

Opublikowano
21 minut temu, slawek74 napisał:

PATr ale tankowanie z mauzerów takich ilości to też pewnie do ciekawych nie należy a ze takiego dużego pewnie by było sprawniejsze i bardziej eko bo przy przekładaniu węży nie raz może się coś rozlać 😕😉

Eko może i tak, ale dla mojego portfela już niezbyt, 40 tysięcy litrów to też nie tak ogromnie dużo

Co do podatku to jest oczywiste że Orlen chce go ukryć, prościej się nie da manipulować niż mówić że paliwo na stacji po nowym roku stanieje mimo podatku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v