Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

odniose sie tylko do zarzutow o jakies znikajace posty, cenzure, wolnosc internetu bla bla cyz co tam bylo.

Nie rozumiem lamentu, sa tematy polityczne na forum w ktorych mozna poruszc wszystko, od filmow w kinach, przez ministrow konczac nawet na sytuacji politycznej na swiecie i wplywu zbioru topinamburu na cene gumowcow, ale nie rozumiem po co piszecie o tym w kilku tematach, odchodzac od watku glownego, lapiac przy tym ostrzezenia? posty niezwiazane z tematem, były, sa i beda ukrywane, wiec nikt nie powinien byc zasmucony tym ze jego post zniknał. Wystarczy pisac na temat i wszystko gra

olkop ON 5.25, co ciekawe 8 km dalej Orlen 5,11

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, Matey napisał:

odniose sie tylko do zarzutow o jakies znikajace posty, cenzure, wolnosc internetu bla bla cyz co tam bylo.

Nie rozumiem lamentu, sa tematy polityczne na forum w ktorych mozna poruszc wszystko, od filmow w kinach, przez ministrow konczac nawet na sytuacji politycznej na swiecie i wplywu zbioru topinamburu na cene gumowcow, ale nie rozumiem po co piszecie o tym w kilku tematach, odchodzac od watku glownego, lapiac przy tym ostrzezenia? posty niezwiazane z tematem, były, sa i beda ukrywane, wiec nikt nie powinien byc zasmucony tym ze jego post zniknał. Wystarczy pisac na temat i wszystko gra

olkop ON 5.25, co ciekawe 8 km dalej Orlen 5,11

Uważasz,że dopisując do swojego "bla bla" na mój temat cenę PALIWA w swojej okolicy twój wpis stał się wpisem w temacie ? Jak dla mnie to bardzo słabe.

Co będzie jeśli w temacie o sytuacji politycznej kraju napiszę o tym kto i z jakiego powodu steruje cenami PALIW w tym kraju podając przykłady cen ? Usuniesz wpis czy dasz mi kolejne ostrzeżenie za to,że piszę o PALIWIE w temacie o polityce ?

• Like 3
Opublikowano

Posluchaj, nie napisalbym tutaj posta w ogole, ale niestety czasami musze przypomniec uzytkownikom ze troszeczke sie zagalopowali. Proponowalbym pisac na temat i nie bedzie problemu. Skoro chcesz pisac na temat polityki cen paliw w odpowiednim temacie to za co mialbym Cię karac? Wyobraz sobie ze niektórzy wchodzą tutaj bo interesuje ich cena paliw. Jak jeszcze cos moge wytlumaczyc to zapraszam na PW

Opublikowano

Na PW nie będę już pisał bo uważam,że rozmowa na ten temat powinna być jawna a tu nie mogę pisać bo to nie będzie w temacie PALIWA. Jest według Ciebie na tym forum jakiś temat gdzie mógłbym z Tobą dyskutować na temat tej sytuacji nie narażając się na "kary" za pisanie nie w temacie ? Jeśli jest to proszę o podanie tematu a jeśli nie ma to ja chętnie założę taki temat. W każdym razie ja już tu nie piszę o Twojej nadgorliwości bo to zbyt odbiega od ceny PALIW...

• Like 1
Opublikowano

U mnie Orlen zawsze trzymał cenę równą z okolicznymi stacjami, teraz:

Wszystkie okoliczne od 5,21 do 5,30

Orlen 5,13 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v