Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FALKO-OIL 1000L - 4,25zł

Nie truli ci caly czas podczas rozmowy zebys kupip u nich zbiornik na rope dwuplaazczowy?? Jak ostatnio do nich dzwoniłem z zapytaniem o cene to koles chyba z 5 razy namawiał mnie na zakup zbiornika az mnie zdenerwował i sie rozlaczylem ;)
Opublikowano

Nie truli ci caly czas podczas rozmowy zebys kupip u nich zbiornik na rope dwuplaazczowy?? Jak ostatnio do nich dzwoniłem z zapytaniem o cene to koles chyba z 5 razy namawiał mnie na zakup zbiornika az mnie zdenerwował i sie rozlaczylem ;)

Coś tam brzechali, że ostatni raz już przywiozą i namawiali, ale do 1 kwietnia mi nie potrzebny zbiornik :) 

Opublikowano

dzisiaj kupione 400l po 4.20zł o zbiornikach nic nikt nie mówił :)

Opublikowano

a w jakiej cenie są zbiorniki 2500 l  ? ta pojemność chyba najbardziej bezproblemowa 

2500l to 6500 brutto w góre w zależności od marki za sam zbiornik, z dystrybutorem trzeba doliczyć 1-2 tys. zł, trzeba się tylko pilnować by nie kupić jedno-płaszczowego bo dużo firm takie sprzedaje "w promocji" i nic nie mówi że to nie jest dwupłaszczowy a tylko wygląda jak on

Opublikowano

ktoś wyżej wspomniał o zbiornikach, to tutaj artykuł co dobra zmiana po cichu nam funduje, mausery w odstawkę, ciekawe czy firmy handlujące olejami różnego rodzaju też zmienią zbiorniki bo też trzymają oleje sprzedawane luzem w takich zbiornikach.

https://www.agrofoto.pl/articles/aktualnosci/koniec-z-paliwem-w-beczkach-uwaga-na-nowe-przepisy/

Opublikowano

Śmieszne jest to że handlowanie np. Olejem silnikowym też jest teraz pod nadzorem i trzeba zgłaszać elektroniczne skąd wyjeżdża i gdzie jest dostawa

Opublikowano (edytowane)

te paliwo potaniało czy jak? bo tydzień temu zamawiałem po 4,25 brutto i nikt taniej w moim rejonie nie miał?

Edytowane przez PATr
Opublikowano

z dnia na dzień staniało. Jak zamawiałęm 17 marca, to rano facet mówi, że po 4.29 ma a za godzinę dzwoni, że zaraz ma tańszą dostawę i może mi po 4.20 sprzedać :0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Kontynuacja tematu: 

Wczoraj tankowana w Siedlcach po 5,01. Na stacjach w pobliżu Warszawy 5,08 do 5,20

• Dodaj nową pozycję...
v