Skocz do zawartości

Pytanie do uwodzicieli. Jak Wy to robicie? część 2

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Polecam Żubrówke. Wspomnienia miłe nie są, chwalić sie za bardzo też czym nie ma, ale to była moja pierwsza, po której nie musiałem sie zastanawiać ,,co oni wszyscy z tymi zgonami alkoholowymi''. Sentyment... ;)

Opublikowano

po Finlandii jest ochota na następną ;) ale nie zapominajmy, że chodzi tu przede wszystkim o dziewczynę bo co z tego, że zdobędziemy poparcie teściów jak ukochana nie będzie do nas przekonana?? ale nie zaprzeczam, że dobre zdanie teściów jest przydatne :D

Opublikowano

Dowiedz sie o czym marzy ;) Patrycja mi powiedziała że chciała by oryginalną płyte Verby, ja teraz w sumie tez. Jak by to przed świętami było. Prosze jaki prezent dla Niej. Ty możesz dać jej to co by chciała a by cię stać było przy jakimś posiłu a raczej po

Opublikowano

A jedna ważna rzecz. NIGDY NIE KŁAM!!! Na kłamstwie nie zbudujesz dobrego związku. W razei czego powiedz ze na to pytanie nie możesz teraz odpowiedzieć. Tylko nie schodź na tematy intymne żeby be było ze chcesz tylko się do niej dobrać. Poznaj charakter, zainteresowania, co lubi jeść, jakie filmy, muzykę. Moze traficie na wspólne zainteresowania to będzie o czym porozmawiać. Pamiętaj o filmach bo wtedy będziesz wiedział na co jo możesz do kina zabrać. Zwróć uwagę czy nosi biżuterie i jako.

Jeśli coś mocno ci się nie podoba w jej zachowaniu nie ukrywaj tego bo się okaże ze ona będzie tobą rządzić na wszystkie strony i powie żeś ty dzieciak a nie chłop.

Opublikowano

A jedna ważna rzecz. NIGDY NIE KŁAM!!! Na kłamstwie nie zbudujesz dobrego związku. W razei czego powiedz ze na to pytanie nie możesz teraz odpowiedzieć. Tylko nie schodź na tematy intymne żeby be było ze chcesz tylko się do niej dobrać. Poznaj charakter, zainteresowania, co lubi jeść, jakie filmy, muzykę. Moze traficie na wspólne zainteresowania to będzie o czym porozmawiać. Pamiętaj o filmach bo wtedy będziesz wiedział na co jo możesz do kina zabrać.

Jak wspaniale rozumiesz kobiety aż dziwne że jeszcze kawalerem jesteś ;)

Zenek słuchaj kolegów Uwodzicieli a zajdziesz daleko!!

Opublikowano

Odwal się. duży chłop po studiach a wyzywa jak dziecko na PW buhahahahahhaha No napisz to tutaj co na PW

A was słuchać to juz wogóle. Spaleni na starcie. Zenek chyba pamietasz jak koledzy kazali pytać czy do dzioba weźmie no nie? ;)

Opublikowano

pawelec masz 60% i co ciekawe cały komplet odemnie. ;) chcesz oberwać kolejne 10%?? Może bana??

Rafał widać ze wszytego o mnie nie wiesz. I dobrze

mam dla ciebie propozycje nie odrzucenia. przestań pisać w tym temacie.

Opublikowano

pawelec masz 60% i co ciekawe cały komplet odemnie. ;) chcesz oberwać kolejne 10%?? Może bana??

Rafał widać ze wszytego o mnie nie wiesz. I dobrze

mam dla ciebie propozycje nie odrzucenia. przestań pisać w tym temacie.

Szanowy moderatorze wybacz ale nie skorzystam z twojej śmiesznej propozycji :D Ja nic złego nie robię poprostu wyrażam swoje zdanie,a jeśli tego nie rozumiesz to nie wiem co robisz na stanowisko moderatora !!