df agrofarm/ same explorer 3/ lamborghini r3evo
Który najlepszy
539 użytkowników zagłosowało
-
1. Oto kandydaci:
-
df agrofarm262
-
same eksploler398
-
lamborghini r3evo94
-
- Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
-
Podobna zawartość
-
Przez velFoka
Panowie pomocy. Był niedawno Agrotronik i nie dał rady połączyć się z ecu żeby podnieść moc. Czy na prawdę nie ma na to szans?
Pacjent to Agrotron 120 mk3 z 2001 roku na pompowtryskach.
Kiedyś żeby zdjąć kaganiec to jeden fachowiec wziął na warsztat i serdią to ogarną. Czy Serdia dałaby radę zwiększyć moc czyli zczytać mapę iw grać czy na prawdę w nich nie da się elektronicznie nic?
-
Przez domel27
Jestem w posiadaniu m620 z pneumatyka. Kabina na amortyzacji pneumatyczne i posiadaniu instalacje na hamulce pneumatyczne do przyczepy instalacja oryginalna. Problem w tym ze sprężarka chodzi na zegarze ok 9 atmosfer pokazuje kabina pracuje na zawieszeniu ale nie ma powietrza na wyjściach pod przyczepę jaka może być przyczyną czy trzeba gdzieś coś włączyć czy w czym może być problem
-
Przez JanChr8977
Witam mam pytanie jaki olej do skrzyni agrostar 4.68?
Czy hydraulika w tym.ciagniku ma osobne zasilanie pompy czy działa z skrzyni bo widzę koło błotnika zbiornik ale nie mam wlewu . Proszę o poradę i pomoc
-
Przez tomalski
Witam. Zakupiłem sobie właśnie ciągnik same explorer II 90T z 2000r (następca C385) z ładowaczem czołowym. I mam pytanie związane z olejami hydraulicznymi. Czy w skrzyni biegów i hydraulice jest jeden olej??? Jeden korek do wlewu wiem że znajduje się na tylnym podnośniku. A gdzie reszta???. I czy tur też ma osobny olej czy razem z tylnym podnośnikiem... Z óry dzięki za odpowiedź.
-
Przez Marcin555
Witam.
Mam problem z agroplus 95. Nie mogę go zapalić. Sprawa wygląda następująco, jeśli instalacja paliwowa jest kompletna tzn. wąż z banku do odstojnika, z odstojnika do pompy paliwowej i dalej do filtra i dalej to traktor nie może zapalić. W momencie zasilenia pompy z pominięciem zbiornika i odstojnika po odpowietrzeniu traktor pali. Co może być przyczyną że po przywróceniu instalacji do stanu pierwotnego znów nie pali.
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Noże w prasie variant 280 rc same się chowają
Same explorer 3 85 Dt