Lamborghini, Same,DF długość mth
-
Podobna zawartość
-
Przez arty
Poprzedni właściciel wymontował filtr wstępny z odstojnikiem...... Wydaje mi się też że zasilanie do pompki podpiął z powrotu... Ale to jeszcze sprawdzę.... Filtr wstępny założyłem na miejsce ale nie jest połączony, trzeba nasunąć wąż zasilający na widoczny wolny kruciec I wyjście z filtra na śrubę widoczna z boku filterka... Jaka jest kolejnosc połączenia
1. Zbiornik, filtr z odstojnikiem, pompka ręczna, filtr główny, pompa zasilająca, czy
2. Zbiornik, pompka wstępna, filtr z odstojnikiem, filtr główny i pompa?
Zdjęcie jest obrócone 180° - nie mogę obrócić....
-
Przez arty
Poprzedni właściciel wymontował filtr wstępny z dostojnikiem...... Wydaje mi się też że zasilanie do pompki podpiął z powrotu... Ale to jeszcze sprawdzę.... Filtr wstępny założyłem na miejsce ale nie jest połączony, trzeba nasunąć wąż zasilający na widoczny wolny krycie. I wyjście z filtra na śrubę widoczna z boku... Jaka jest kolejnosc połączenia
1. Zbiornik, filtr z dostojnikiem, pompka ręczna, filtr główny, pompa zasilająca, czy
2. Zbiornik, pompka wstępna, filtr z dostojnikiem, filtr główny i pompa?
-
Przez arty
Poprzedni właściciel wymontował filtr wstępny z dostojnikiem...... Wydaje mi się też że zasilanie do pompki podpiął z powrotu... Ale to jeszcze sprawdzę.... Filtr wstępny założyłem na miejsce ale nie jest połączony, trzeba nasunąć wąż zasilający na widoczny wolny krycie. I wyjście z filtra na śrubę widoczna z boku... Jaka jest kolejnosc połączenia
1. Zbiornik, filtr z dostojnikiem, pompka ręczna, filtr główny, pompa zasilająca, czy
2. Zbiornik, pompka wstępna, filtr z dostojnikiem, filtr główny i pompa?
-
Przez Turbo4011
Witam. Co może być przyczyną ze świeci jak sie doda gazu lub czasami cały czas. Wszystko chodzi poprawnie.
-
Przez velFoka
Pany taki problem trochę. Obstawiam że to regulator obrotów się przycina czy coś. Mam wersję elektroniczną i czasami ciągnik leci po drodze z ładunkiem, a czasami nie chce mu się po prostu. Czy jest jakiś sposób żeby sprawdzić ten regulator?
-
Rekomendowane odpowiedzi
CO ZALAC PO TURDUSIE 15W40
Czytaj dalej »
Same silver