Skocz do zawartości

Co sądzicie o Claas Lexion 600

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Wolał bym czytać komentarze Polaków ale tam też jest dobrze bo mogę pokazać że Polska nie jest zacofana w rolnictwie i że na Polskich polach jeździ bardzo wspaniały i dobry sprzęt więc na pewno będę promował sprzęt z Polski na Farm Photo. A jeśli chodzi o AgroFoto obiecałem dla Admina (Jacka) że już jak wykasuje moje zdjęcia to nie będę już tu wstawiał sprzęt mi się podoba pomysł ale chyba też musze mu dotrzymać słowa.

Pozdrawiam

Krzysiek90

Opublikowano

Super traktor ;) Szkoda ze go nie zamiescisz w galerii B) Szkoda ze Yacenty nie zagląda tutaj bo by moze napisał co o tym sadzi abys wrócił do "fotografów" AF B) Święta ida i trzeba sobie przebaczac ;)

Pozdrawiam i czekam na dalsze losy tej akcjii ;)

Opublikowano

A jakiej klasy będzie to kombajn (coś między Dominatorem a Medionem, czy Medionem a Lexionem)?

Jeśli chodzi o Lexiona 600 to maszyna tylko dla doświadczonych kombajnistów i na największe areały.

Opublikowano

patrzcie jezeli go sprowadził z USA to tam jest o tyle taniej i zarobek pewnie mają dobry. Czyli wniosek jeden - Korbanki za dużo z nas zdzierają... :lol: jeżeli oczywiście to prawda iż Lexion 600 został importowany. Bo słyszałem że nowe Evo IX opłaca się sprowadzić z USA o około 10 patyków taniej niż chciałoby sie go kupić w Polsce.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lexion405
      Witam mam problem w claasie lexion dostaje się do wetyratora słoma i ziarno a słoma dostaje się do zbiornika co ma robić 
    • Przez ziutek92
      Witam szanowne grono użytkowników maszyn Claas lexion zkladam temat ponieważ zakupiłem owy sprzęt i moje pytanie brzmi jak go ustawić do danego rodzaju zboża chodzi głownie mi o te ustaienie kierownicy wiatru itd po otwarciu pokrywy z lewej strony. 
    • Przez Lukas85
      Czy ktos mógłby mi wyjasnic jak w praktyczny sposób obsługuje sie autocontur w lexionie z serii 400? Mam na pulpicie dwa potencjometry do regulacji ale nie bedzo moge zrozumiec jak je ustawiac i jak to ma działac
    • Przez krzysiek522
      Witam kolegów, przymierzam się do kupna lexiona 440 lub 450, pytanie do kolegów użytkowników tych maszyn na co patrzeć szczególnie przy zakupie, jakie są ich wady oraz co najbardziej się psuje żeby uniknąć przestoju w żniwa. Ibo czy Cebis? Wchodzą w grę tylko 6 klawiszowe stąd te modele napisałem ale chętnie posłucham o wszystkich modelach tej serii. Pozdro 
    • Przez wolf01
      Cześć 
      Przestał mi się ładować cebis 2  
      Wyświetlają się tylko kropki w lewym górnym ekranie i cały ekran jest biały . Czy ktoś miał taki problem ? 

• Dodaj nową pozycję...
v