Skocz do zawartości

Ilu z Was ma C-330?

c330ursus

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Mam c-330M z 89 roku bez remontu wszystko oryginalne 2727mtg Jak to wersja M bardzo szybka: ) jest u mnie od nowości.

a Odyniec jak cos to ty wcale nie masz 30 to c-330 jest takiego pijaka któremu zawsze braknie paliwa a traktor stoi po rowach szkoda ale tak jest a Marcin "odyniec" pykną foto i już jest jego: )

Marcinek ma aby rusina: ) Ale marzenia nic nie kosztują: )

Pozdrawiam: )

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      O pogodzie ,opadach i odnotowanych temperaturach w różnych częściach kraju i nie tylko w rozpoczętym 2024 roku. 
    • Przez superfarmer02
      Zapraszam na kolejny rok wstawiania ursusów za 50tys i zetorow za 100tyś+🙈😂
    • Przez semos
      Mam taki mały problem, co kupić dziewczynie pod choinkę? Ma 24 lata.

A więc tak:
      -kolczyki i wisiorek odpadają, bo otrzymała je na mikołajki.
      -co do perfum to trochę głupio mi jest je kupić ponieważ ona pracuje w jednej z ogólnopolskich sieci drogerii wiec zna wszystkie perfumy oraz kremy i może zawsze porównać cenę tych perfum, a tego bym nie chciał aby wiedziała ile prezent kosztował.

Pluszaka już kupiłem do tego chce coś jeszcze w kasie max 80zł.
    • Przez SimmonsNalani
      Jak mogę łatwo połączyć kilka plików PDF w jeden dokument? Czy istnieje narzędzie online, które umożliwia łączenie plików PDF bez skomplikowanych procedur, nawet dla początkujących?
    • Przez lilyian
      Witam wszystkich, przyjaciele, proszę o podanie mi jakiegoś portalu, który pomoże mi czytać prawdziwe wiadomości, aby nie były fałszywe, aby nie oszukiwać ludzi, tak jak je rozumiem.

• Dodaj nową pozycję...