-
Podobna zawartość
-
Przez oki39
Ten temat wydawal mi sie na najbardzie poprawny. Chodiz mi o program do obrobki video np mowi marker (1) albo jakis inny. (mowie maker [1] szukalme ale nie ma tej wersji wiem ze jest z paczka do windowsa ale niechce sciagac calej paczki moze ktos z was ma linka do sciagniecie tego programu). z gory dziex
-
Przez gullas724
Który z tych aparatów byłby lepszy ? posiada ktoś któryś z tych modeli ? fotografią i filmowaniem nawet się interesuję . na dzień dzisiejszy posiadam aparat Fujifilm S5800 . jestem z niego zadowolony , lecz pora na zmiany mogę wydać max 2200zł na aparat z osprzętem ( karta pamięci , torba , 2 akumulatorki , statyw , ładowarka do akumulatorków ) . z góry dzięki za odpowiedź
-
Przez jankes123
czy ten telefon posiada taka blokade jw tzn ze np aby wejsc w sms trzeba podac haslo i ogolnie jak ktos ma ten telefon czy go poleca sory ze w tym dziale ale niewiedizlaem w ktorym ??
-
Przez sajmonM8
Szukam programu na nokię e71 z symbianem narazie nic nie mogę znależć z góry dziękuje za pomoc
-
Przez darkk12
Witam Forum,
Szukam sprawdzonej i szczerze polecanej firmy naprawiającej telefony. Jestem z Warszawy, więc biorę pod uwagę Warszawę i okolice. Ktoś coś? a to: https://medicphone.pl/serwis-naprawa-telefonow/serwis-sony/
Dzięki
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam MDW 527 STS
Ursus 912 i MDS 921