Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam prośbę czy któryś z kolegów posiada instrukcje obsługi oraz tabelę wysiewu dla siewnika STEGSTED 2m 17 redlic typ30 najlepiej po polsku?
z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Posiada może ktoś katalog części do rozsiewacza wapna N 035 nazywany też RNW 3, dwa łańcuchy na podłodze napędzane od koła a tarcze napędzane hydraulicznie.

Opublikowano

Witam, Pilnie poszukuję instrukcję obsługi do ciągnika Massey Ferguson 699 lub całej serii 600. Na wersje po polsku raczej nie liczę. Proszę o pomoc.

Opublikowano (edytowane)

Witam, potrzebuje instrukcji obsługi do ciągnika Deutz- Fahr DX 90. Może ktoś posiada w wersji pdf po Polsku lub Angielsku. Proszę o pomoc. Kontakt h.mozolewski@wp.pl

Edytowane przez hubertsj413
Opublikowano

Witam potrzebuję instrukcje obsługi do ciągnika Deutz fahr agrotron 4.90 z 1996r gdyby ktos mógł podesłać to był bym wdzieczny mail naix163@gmail.com lub priv pozdrawiam :)

Opublikowano

Koledzy szukam planów serwisowych (oleje, płyny, smarowanie, co ile zmieniać, jakie numery katalogowe części eksploatacyjnych)  do Lamborghini RF-110. Rozpatrzę wszystkie propozycje:) Proszę o kontakt na priv lub mikbadowski@gmail.com.:)

Opublikowano (edytowane)

Witam ponawiam proźbe ma ktoś tabele wysiewu i rozkład kół i przekładni (wiecie o co chodzi;p) do siewnika stegsted 2,38m 19r? Wiem że taka tabela ukazała sie kilka postów temu lecz linki wygasły.

Edytowane przez Kondi02
Opublikowano (edytowane)

Witam

Potrzebuję katalogu napraw fendt 615ls turbomatik z 1982 roku ,odpowiedź na priv . Pozdrawiam :)

Edytowane przez Wojmak

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zyzek
      Ostrzył ktoś może nóż w tej belarce? Co trzeba zdemontować aby się do niego dostać?
    • Przez Kuba284
      Witam
      Który rozsiewacz będzie lepszy? 
      Sipma rn100 boryna czy może unia mx 850
    • Przez osoba123
      Sprzedam prase Sipma Z-224. Stan bardzo dobry. Link do ogłoszenia: https://www.olx.pl/oferta/prasa-sipma-z-224-CID757-IDyyjNG.html#86e7b8573e

• Przez Pan_AgroPrezes
      Witam wszystkich użytkowników i mechaników mających styczność z tym sprzętem od zeszłego sezonu mam taki problem że owijarka przy 2-3 ostatnich obrotach zwalnia prawie do zera czasami zatrzymuje się całkowicie a momentami aż wraca nie mam zielonego pojęcia czym to może być spowodowane pracuje ona z ursusem 3512 od nowości taki zestaw bez awaryjnie tyle tysięcy kulek a teraz nawet po przepięciu do NH TD5.85 ta sama sytuacja myślałem że za słabe ciśnienie ale wszystko jest okej wyczyściliśmy wszystkie elektrozawory wymienilismy rozdzielacz ale to nic nie pomogło jeden pierwszy cykl zrobi dobrze potem przestaje działac potem znowu zrobi 1 może 2 sama i dalej nie działa jeszcze myśle żeby przeczyścić węże jak to nie pomoże to już nie wiem niech ktoś doradzi co może być powodem PROSZĘ !!!!
    • Przez rolnikgospodarny95
      Panie i Panowie mam pytanie odnosnie siewnika poznaniaka 6 2.7m chodzi mi o skrzynkę przekładniową w której znajduje się olej powiedzcie mi ile musi być tego oleju w skrzyni dodam ze siewnik jest z oku 1995 i skąd zabrać miarkę lub gdzie kupić taką mam zaślepionę taką srubą plastikową jak to było orginalnie bez miarki i jaki olej tam można wlać
  • Dodaj nową pozycję...
v