MF 3075-Ciężko działający układ kierowniczy
-
Podobna zawartość
-
Przez Arek128
Witam!!!
Mam pytanie dotyczące układu kierowniczego we władzimircu. mam luzy na 3/4 obrotu kierownicy :huh:. Jak sie jedzie po szosie to mozna sie poprostu zabic. W zaden sposób nie mozna nad nim zapanowac. Planuje przepobic układ kierowniczy tylko nie wiem dokładnie jak. Myslałem zeby wsadzic kolumnę od "szescdziesiątki". teraz moje pytania:
1. czy ktoś taką kolumne ma??
2. jakie trzeba przeróbki zrobic??
3. czy ta kierownica od 360 jest bilzej kierowcy??
4, czy są odczuwalne różnice po założeniu takiej kolumny??
Prosze o odpowiedz
Mile widziany kontakt z osobą która posiada taką kolumne w swoim władku
PS. Przepraszam za to ze napisałem tak byle jak ale sie spiesze
Pozdrawiam
-
Przez banan575
Podczas jazdy po drodze asfaltowej na 5tce ile fabryka da po jakims czasie zaczynaja chodzic jak zosemkowane i zaczyna telepac calym ciagnikiem. Jak sie skreci w lewo albo w prawo to przestaje ale jak sie jedzie znow po prostej to znow sie tak dzieje. os byla robiona koncowki drazka tez. Co to moze byc??
-
Przez grzegorzw1971
Witam Wszystkich!!! czy Wiecie może gdzie można kupić kierownicę do ursusa ale taką niską i grubą,ona była chyba w tej serii ciągników z okrągłą maską.widziałem kiadyś jak ktoś w starym 914 miał taką.
-
Przez grzegorzw1971
witam Wszystkich! w moim zetorku mam popękaną kierownicę(takiego już kupiłem) nie wiem jak ją zdjąć?
-
Przez skat18
Witam mam problem w zetorze 7211 podczs pracy silnika na nieskich juz nawet obrotach kierownica sama skreca w prawo nie wiem co moze byc przyczyną krecilem już tłoczyskiem nic mi to nie dało znajomy mowil ze moze byc to wina peknietego uszczelniacz i ze puszcza w jedną strone lecz nie wiem bo zadnego wycieku nie ma kilka lat temu zmienialem uszczelniacze co sie dzieje?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z elektryko
Prototyp ehr do Ursusa C-360