Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dzwoniłem do agencji w Krakowie Pani powiedziała że jeszcze prowadzone są prace i uzupełnienia dokumentów więc decyzje może będą wydawane luty/marzec

Opublikowano

ja pie ..le co oni robią że nie odbierają chyba że ja pod zły numer dzwonie do departamentu 

Opublikowano
3 godziny temu, marcinb8 napisał:

Dziś dzwoniłem do agencji w Krakowie Pani powiedziała że jeszcze prowadzone są prace i uzupełnienia dokumentów więc decyzje może będą wydawane luty/marzec

Tez dzis dzwonilem i maja 7mies i ze do końca lutego będą decyzje.

I odrazu powiedziała co do poprawienia i żebym dostał zmiany to skróci czas bo tak to oni do mnie ja do nich a tak to odrazu

Opublikowano
W 2015 otrzymałem premię na młodego rolnika, moja przyszła żona też skorzystała z Młodego Rolnika w 2017. Czy jak weźmiemy ślub za parę lat to nie będziemy mieli żadnych problemów????? Ktoś przerabiał taki temat?????
Opublikowano
13 minut temu, pawelektryk napisał:

W 2015 otrzymałem premię na młodego rolnika, moja przyszła żona też skorzystała z Młodego Rolnika w 2017. Czy jak weźmiemy ślub za parę lat to nie będziemy mieli żadnych problemów????? Ktoś przerabiał taki temat?????

A kto ci zabroni brać ślub to by było nie zgodne z konstytucją 😁

• Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, pawelektryk napisał:

Jakby tak było to pierwszy tekst jakiego się używa na podrywie to by było pytanie czy brałaś młodego rolnika 😂

• Haha 1
Opublikowano

i to jest w tym kraju piękne kobieta odbiera przełączyła i koniec rozmowy 

89 dni od złożenia wniosku o płatność i nadal = 0

Opublikowano

Rozumiem maniek20, że u ciebie cisza - czyli jeśli dobrze pamiętam kasa na koncie już jutro albo list z życzeniami typu " w związku z ...", ze mną mają jeszcze czas do 17-tego na rozmowę.  

Opublikowano
2 minuty temu, mrlubelskie napisał:

Rozumiem maniek20, że u ciebie cisza - czyli jeśli dobrze pamiętam kasa na koncie już jutro albo list z życzeniami typu " w związku z ...", ze mną mają jeszcze czas do 17-tego na rozmowę.  

cisza z kasa poprawka jedna była początkiem grudnia miał gość wysłać zlecnie a czy to zrobił pieron go wie 

Opublikowano

heheh mój musiał nabrać mocy prawnej bo przeleżał 2 miesiące niczym go sprawdzili łaskawie 

Opublikowano

hehe to które oddziały albo się nie odzywają albo czepiają się byle czego 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez mllodyyy
      Witam mam takie pytanie czy ktoś się orientuje jaki jest przelicznik według którego ARIMR przelicza moc ciągników, chodzi mi głównie o to że mam 35 ha i zastanawiam się czy agencja przyzna mi ciagnik o mocy 110 KM a jak nie to ile musiał bym mieć ha żeby taki ciagnik mi przysługiwał, i czy dzierżawa jak nie jest zapisana notarialnie tylko jest umowa na piśmie między rolnikiem a właścicielem działki to tez będzie się zaliczać do wielkości gospodarstwa?? czy musi być raczej dzierżawa spisana notarialnie ??
    • Przez thomas015
      Witam, może mi ktoś wyjaśnić jak ARiMR liczy dobór maszyn na gospodarstwo?
      Mam 15 ha pola i np o jaki ciągnik się mogę starać?
    • Przez jarku98
      Witam miał już ktoś egzamin Egzamin R.16 2018 styczeń?  albo będzie miał jutro ?

• Przez Rolnik3311
      Witam, 
      W związku z planowanym złożeniem wniosku na młodego rolnika w 2018 roku potrzebne jest posiadanie przynajmniej 1ha ziemi. Planujemy przepisanie części gospodarstwa gdyż rodzice ro emerytury mają jeszcze 10lat. I mam pytanie czy na razie przepisać tylko ten 1ha a resztę po otrzymaniu pozytywnej weryfikacji wniosku czy od razu teraz cała ziemię żeby 2 razy nie chodzić do notariusza?
    • Przez Rolnik3311
      Witam, 
      W związku z planowanym złożeniem wniosku na młodego rolnika w 2018 roku potrzebne jest posiadanie przynajmniej 1ha ziemi. Planujemy przepisanie części gospodarstwa gdyż rodzice ro emerytury mają jeszcze 10lat. I mam pytanie czy na razie przepisać tylko ten 1ha a resztę po otrzymaniu pozytywnej weryfikacji wniosku czy od razu teraz cała ziemię żeby 2 razy nie chodzić do notariusza?
  • Dodaj nową pozycję...
v