Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Moim zdaniem sprzedawaj kolego poniewaz w wrzesniu bedzie kiepska cena

Kolego znowu zaczynasz straszyć ludzi że cena mocno spada a moim zdaniem to tylko wahania bydło stale drożeje bo poprostu go nie ma i w najbliższym czasie nie przybędzie.

Opublikowano (edytowane)

Witam koledzy, może orientujecie się kto skupuje bydło pourazowe w mazowieckim? Proszę o jakieś namiary na priv.

Edytowane przez wertus
Opublikowano

WItam u mnie można by powiedzieć że ceny skandaliczne HF powyżej 700 kg 6.40+ Vat a mięsne 6.60+Vat masakra jak czytam jakie są ceny u was to mnie rozwala jestem z woj. śląskiego a zakład mięsny to HAM. Jaka nazwa tacy ludzie. ;[

Opublikowano (edytowane)

Mam 3 sztuki do sprzedania pod koniec pazdziernika 3 ho ale jeden ma coś z mięsnego i waga na pewno więcej niż 750 kg a dawa pozostałe po 730 i 700 kg.

Edytowane przez adamjd6100
Opublikowano

A może słyszał ktoś coś na temat ceny w przyszłym tygodniu?

Dzwonił do mnie mój kupiec i coś mnie straszył że po niedzieli cena może spaść :(

Nie wiem jak mam odebrać jego zagranie -straszenie(brak bydła i potrzeba zakupu) czy fakt ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomas318
      Witam potrzebuje podpowiedzi od chodowcow bydla opasowego . Planuje chow oki 50 sztuk opasow i jaka ilsc gruntow byla by potrzebna , jaka mieszanka pasz je karmicie z góry dzieki 
    • Przez xxpawlusxx
      Witam Was tu wszystkich zgromadzonych
        Jestem z województwa Podlaskiego i nie wiem kompletnie gdzie można zakupić dobre krowy, mleczne. Mam na myśli pierwiastki, które można kupić albo od rolnika który wyprzedaje bydło, bądź od firmy ktora sie tym zajmuje. Może ktoś kupuje i chce zrobić reklamę z cenami.
       Z góry dziękuje za wszelką pomoc, pozdrawiam.
    • Przez MacRolMF
      Witam ile potrzebuje hektarów i czego na 18 krów plus młodzież

Z góry dzięki
    • Przez CeZaRy29269
      Co zamiast zboża dla byków ? 
    • Przez Dominik0
      Witam ile ha traw potrzebuje żeby wyżywić 15-20 opasów? Ile bel siana i sianokiszonki (tak mniej więcej  ) musiałbym zrobić ? . 
  • Dodaj nową pozycję...
v