Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

niby nie daleko a jaka rożnica:) z miesiac temu mi dawali za jałowki ktore mialy po jakies 450kg po 6.30 ale zostawilem je,po niedzieli sprzedam to powiem cene:)

Opublikowano (edytowane)

Północna wielkopolska byki mieszańce 606 kg brutto 7,00 zł + VAT ; 515 kg brutto 7,00 zł +VAT 7,50 zł brutto

Po negocjacji kasa na rękę. Normalnie przelew 7 dni

Edytowane przez mario3107
Opublikowano

Panowie podawajcie czy jest to cena netto czy brutto, wage i rase zwierzęcia, bo tak to nie ma sensu

Opublikowano (edytowane)

Kto tak płaci w wielkopolsce?

Ile procent potrąceń?

Jaki termin płatności?

Edytowane przez milanreal1
cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano (edytowane)

Na zachodzie stagnacja cen ale rosnący kurs € może powodować, dalszy wzrost cen

Dzisiaj NBP obniżyło kurs € bo 30.09 się zbliża <_< ;[

Pewien błazen obiecywał gruszki na wierzbie ale widzę, że po prostu zabijał śmiechem, zdaje się wiecie o kogo mi chodzi.

Edytowane przez Lukasz1987
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomas318
      Witam potrzebuje podpowiedzi od chodowcow bydla opasowego . Planuje chow oki 50 sztuk opasow i jaka ilsc gruntow byla by potrzebna , jaka mieszanka pasz je karmicie z góry dzieki 
    • Przez xxpawlusxx
      Witam Was tu wszystkich zgromadzonych
        Jestem z województwa Podlaskiego i nie wiem kompletnie gdzie można zakupić dobre krowy, mleczne. Mam na myśli pierwiastki, które można kupić albo od rolnika który wyprzedaje bydło, bądź od firmy ktora sie tym zajmuje. Może ktoś kupuje i chce zrobić reklamę z cenami.
       Z góry dziękuje za wszelką pomoc, pozdrawiam.
    • Przez MacRolMF
      Witam ile potrzebuje hektarów i czego na 18 krów plus młodzież

Z góry dzięki
    • Przez CeZaRy29269
      Co zamiast zboża dla byków ? 
    • Przez Dominik0
      Witam ile ha traw potrzebuje żeby wyżywić 15-20 opasów? Ile bel siana i sianokiszonki (tak mniej więcej  ) musiałbym zrobić ? . 
  • Dodaj nową pozycję...
v