Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

to widze nie moje strony,bo nawet nie znam takiego skupujacego,ale widze ze za hf to dobra cena,a skad jest ten skupujacy??no i jak z platnoscia??

Edytowane przez razor275
Cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano

Kolega sprzedawał we wtorek 4 byczki waga 3szt około 800 1szt 680 utargował po 7,6-7,8 woj.świętokrzyskie

Kolego, a wiesz może komu sprzedał te sztuki i ile mu potrącili?? Bo niektórzy kupcy płacą lepiej ale więcej potrącają.Pozdro

Opublikowano (edytowane)

@chudy123 a kiedy twój sąsiad sprzedawał do goliny bo ja jak dzwoniłem to za mięsnego powiedzieli mi 7,4+ vat

Edytowane przez katopo
Opublikowano

Co do Biernackiego to się zgadzam. Kasa po załadowaniu na auto, ostatnio sprzedawałem i nie było problemu. Byki na samochodzie a kasa do ręki, no i płacili więcej niż lokalni pośrednicy

Opublikowano

Ale zdarza sie,że Biernacki płaci od ręki super a na termin jeszcze lepiej i niektórzy dadzą się złapać na to,no i zapłaci raz może dwa a później telefonu i słuchanie muzyczki w głośniku,albo wycieczki do Goliny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomas318
      Witam potrzebuje podpowiedzi od chodowcow bydla opasowego . Planuje chow oki 50 sztuk opasow i jaka ilsc gruntow byla by potrzebna , jaka mieszanka pasz je karmicie z góry dzieki 
    • Przez xxpawlusxx
      Witam Was tu wszystkich zgromadzonych
        Jestem z województwa Podlaskiego i nie wiem kompletnie gdzie można zakupić dobre krowy, mleczne. Mam na myśli pierwiastki, które można kupić albo od rolnika który wyprzedaje bydło, bądź od firmy ktora sie tym zajmuje. Może ktoś kupuje i chce zrobić reklamę z cenami.
       Z góry dziękuje za wszelką pomoc, pozdrawiam.
    • Przez MacRolMF
      Witam ile potrzebuje hektarów i czego na 18 krów plus młodzież

Z góry dzięki
    • Przez CeZaRy29269
      Co zamiast zboża dla byków ? 
    • Przez Dominik0
      Witam ile ha traw potrzebuje żeby wyżywić 15-20 opasów? Ile bel siana i sianokiszonki (tak mniej więcej  ) musiałbym zrobić ? . 
  • Dodaj nową pozycję...
v