Wyświetlacz do kamery cofania
-
Podobna zawartość
-
Przez piotr_
Witam,
mam pytanie, może ktoś z was ma w swoim zetorze takie zegary:
nie bardzo wiem jak się nimi posługiwać tzn. czy jak klikne na ikonke z traktorkie to powinno to wyswietlac czy wrocic spowrotem tam gdzie bylo i w jaki sposob mozna tuaj sprawdzic liczbę motogodzin, i jeszcze co to jest to 220 1/min?
-
Przez MirekCase4230
Mam taki problem w moim Case 4230 że gry włączam światła to przygasa mi wyświetlacz od prędkości i stanu paliwa i temperatury a jak włączę długie światła to jeszcze mocniej przygasają. Wiecie co może być przyczyną ?
może to być problem z jakimś bezpiecznikiem ?
-
Przez kamilmaster88
Witam. Mam Claas-a Dominator-a 98SL Maxi z 88 roku. Problem polega na tym że włączając młocarnie i heder lampki od awaryjności ( przenośników zbożowych kłosowych pochyłego itp ) Nie gasną . A z tego co mi wiadomo gdy wszystko jest OK to nie powinny się zapalać , dopiero gdy jest awaria i przenośnik stanie to wtedy powinno się zapalać kontrolka i brzęczek dawać sygnały . Także jak widzicie mam problem z elektryką tej całej ,,centrali sterującej,, mówiąc po chłopsku wyświetlacza . Także zauważyłem dziwne latanie wskazówki na zegarze przy kierownicy , mam włączoną młocarnie i chcąc jechać do przodu posuwam lekko joistic i wskazówka od obrotów szaleje . Co jest przyczyną ? Czekam na wszelkie pomocne wskazówki bardzo dziękuję za wszelkie próby pomocy , jeśli coś wyjaśniłem niezrozumiale proszę powiedzieć , spróbuje wytłumaczyć ponownie
-
Przez wildagro12
Witam, mam pytanie odnosnie Renault Ceres 95X z 1995r. - czy mozna zmienić (zwiększyć) kontrast/jasność podświetlenia wyświetlacza, który pokazuje prędkość/ mth itd.
Myslałem, że wystarczy np. dłużej przytrzymać guzik, którym zmienia się wyswietlany parametr (po prawej stronie deski rozdzielczej) i wtedy wejdę w jakieś ustwienia - ale nie.
Podświetlenie działa dobrze gdy wyłączę zapłon, ale tylko przez około 1 sekundę. Normalnie podczas pracy pracy, w słoneczny dzień, nie widać praktycznie nic.
Załączam zdjęcie deski rozdzielczej z tym wyświetlaczem. Sorry za jakość, ale tylko takie znalazłem w sieci, a chwilowo nie mam aparatu.
-
Przez MSKOTI
Witam mam John deera 6620 i po odłączeniu akumulatora przestawiły mi się kolory w wyświetlaczu dawniej tło było białe a teraz jest czarne co mam zrobić żeby wrócić poprzednie ustawienia ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Rozmowa o środkach ochrony roślin - 250 zł za godzinę
Sterownik rozrzutnika jeantil