Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja kupuje obornik słomiasty po bojlerach z załadunkiem po 1000 zł za ok 180 m3

Pomiot kurzy za pełną naczepę ok 40-45 m3 850 zł z transportem na pole. Ni jak ma się to do cen podawanych tutaj, chociaż jak się pytałem w okolicy to byli tacy co życzyli sobie po 100 za tone krowiego. Rozmawiałem kilka dni temu z gościem co ma kaczki to za ok 280 m3 powiedział 5 ton owsa bo ktoś mu prawdopodobnie z odbiorców wypadnie i może wskoczę na jego miejsce.

Opublikowano

Ja kupowałem obornik spod kurczaków/brojlerów po 55zł./T z załadunkiem centralna Polska. Bez załadunku sprzedają po 45zł. tylko ciężko się wbić w kolejkę bo w tym roku nie da rady :(  

Opublikowano

Witam, 
Chciałbym się zapytać ile kosztuje obornik za tonę, 
Interesuje mnie cena z dowozem w okolicach gminy Siennicy, precyzując Borówek. 
Chciałbym zakupić ten "produkt :D"

Opublikowano

Ja kupuję po 15 zł za wywrotkę o pojemności 4-5 ton. Transport i załadunek w moim zakresie 

Opublikowano

U mnie w tej chwili mam umowę z słomę tzn oddaje z 50ha słomę a biorę +-2tys ton ale wcześniej 100% kupowałem ceny po 10-20 zł za tonę załadunek po stronie sprzedającego a transport po mojej stronie 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jakie będą ceny pszenicy w sezonie 2019? W jakich cenach jest zboże ozime w różnych regionach Polski? Z tego co pisaliście w poprzednim temacie o notowaniach pszenicy ceny rosną. Jak myście do kiedy będzie ten wzrost? Kiedy najlepiej sprzedać? Czy ubiegłoroczna susza tak mocno wpływa na ceny zbóż? Jakie są opinie rolników? Zapraszamy do dyskusji!
      Kontynuacja tematu: 

• Przez JaroLsa
      Witam wszystkich,chciałbym się Was zapytać o cenę nowego wyciągu do obornika o długości 35/40 metrów?
    • Przez matius04
      Jak w tytule. Piszcie po ile kupujecie zbiorniki dwupłaszczowe o jakiej pojemności i jakiej firmy. Wielu osobom to się przyda biorąc pod uwagę że co raz więcej osób szuka zbiorników patrząc na różnicę cenową oleju napędowego między ceną detaliczną a hurtową.
    • Przez Siwecki97
      Witam,
      Potrzebuje opinii o kombajnie zbożowym Fendt 5220E/5225E jak i o całym koncernie produkującym Laverdę, Fendta i Massey'a Fergusona. Prosze podsuwać również opinie i ceny innych marek kombajnów.
      Pozdrawiam!  
    • Przez potok
      rozrzutnik 1 osiowy ład. 4 tony ruski stan bdb 5500 zł.ładowacz zawieszany Troll widły  i łyżka  w komplecie stan bdb 6900 zł. nie wymagają wkładu finansowego cena do negocjacji.Świętokrzyskie pow. jędrzejów. tel.539062085

• Dodaj nową pozycję...
v