Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić JD 6520 używany z Angli, 2004 rocznik i 3750 mtg. Proszę jego użytkowników i pasjonatów John Deere o opinie i porade na temat jego awaryjności, spalania itp. Czy poradzi sobie w czwórce obrotowej? Proszę o szczere wypowiedzi.Z góy serdecznie dziękuję.

Opublikowano

a jakie masz ziemie? jak nie masz dużo gór i cięzkiej ziemi powinien chulać w 4 obrotowej. opini poszukaj na forum jest ich dużo o ciągnikach seri 6x20 :) ogólnie tak jak to JD solidnie zrobione,dobry komfort :) napisz jaka skrzynia siedzi tam w tym ciągniczku. jeśli kupisz to bedziesz zadowolony :)

Opublikowano (edytowane)

Dziękuję Ci za wyrażenie opini. Co do skrzyni to od sprzedającego dowiedziałem się, że jest to skrzynia szybka z półbiegami, Kabina komfortowa z klimą. Ja znam ten ciągnik tylko ze zdjęć. Wygląda interesująco ale co w środku to dopiero gdy zobacze na żywo.

Pozdrawiam

Nie cytuj poprzedniego postu!!

Edytowane przez robertbara
Cytowanie postu
Opublikowano

TO ZALEŻY. Mój sąsiad ma 6520 SE 6-kę i z czwórką da sobie radą a ma w nim skrzynię 24-biegową bez półbiegów ale czwórka też powinna sobie dać radę z pługiem, i dużo też zależy od szerokości roboczej i szerokości jednej skipy

Opublikowano

Posiadam już 6 lat od nowego jd 6520se i stwierdzam, że jest to bardzo dobry traktor, z chłodzeniem nie ma problemu, miałem tylko awarię węża zasilającego pompę hydrauliczną ( wąż puścił na okuciu) zaznaczę że ciągnik mój pracuje z TUR 8, może to w wyniku dużego przeciążenia.....skrzynia power quad 24x24 bardzo dobra 4 biegi pod obciążeniem, super sprawa. Jestem zadowolony z tego ciągnika, tylko to spalanie mogłoby być nieco mniejsze :) pozdrawiam

Opublikowano

witajcie panowie, nie chce zakladac nowego tematu, to podepne sie tu, czy wlasciciele i uzytkownicy moga cos dokladniej napisac o tym ciagniku wymienionym w tytule ? chodzi mi o uciag, komfort, spalanie, jak by sprawowal sie w turze, jakies uwagi i spostrzerzenia, na co eewentualnie zwrocic uwage przy zakupie ? Jakies slabe punkty jezeli takie sa ?

Opublikowano (edytowane)

Jak ciągnik który ma 10 lat może mieć 3500mtg ??? Chyba 13 tys. Ludzie nie dajcie się oszukać . Mam na sprzedaż takiego johna. Tez z klima i z szybką skrzynia

Edytowane przez wojtek15