Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
DjFarmerr

Cyklop problem

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
DjFarmerr    99

Witam mam problem z cyklopem :/ gdy sie zagrzeje olej to wolno podnosi i wolno zamyka widly :/ czy to wina pompy?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
sebe1033    99

no terz tak miałem obroty w ciągniku na maksa a on ledwo chodził ,pod koniec to pół rozrzutnika ładował (4,5 T) a potem ledwo na pół ładowności (cyklop) ładował.Na nowej pompie chodzi jak rakieta ,a obroty w ciągniku o wiele mniejsze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tumek19    5

Możesz miec mało oleju w zbiorniku. A jak nie to ci gdzieś przepuszcza wąż albo rozdzielacz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Podobna zawartość

    • Przez Krzysiu1233
      Witam,
      Zwracam się z prośbą o pomoc w sprawie nujn unhz 100. Mianowicie jest taki problem że gdy olej się nagrzeje to maszyna nie ma siły i nie da się nie pracować. Dodam że pompa została wymieniona i nic się nie zmieniło, olej zimny jest ok, po dłuższej pracy brak siły. Gdy zamknę lyche to się lekko otwiera , a jak podniose do góry to powoli opada. Czy jest problem w rozdzielaczach? Jest tam jakieś uszczelnienie? Da się samodzielnie to naprawić? Proszę o pomoc.
      Z poważaniem
        
    • Przez michalmat
      witam
      ma ktoś jakiś dobry patent jak rozkręcić siłownik obrotu od trola? boję się go traktować palnikiem, żeby go nie rozhartować.
    • Przez gosysko
      Jakie są wady i zalety ładowacza troll. Słyszałem o pękających ramach, ale czy to jest prawda, jak często to się zdarza??
    • Przez dziki97
      Witam jestem od niedawana użytkownikiem unhz 750. Ostatnio jak zacząłem nim kopać jeden rozdzielać przestał pracować.Nie działają mi tyknie łapy, skręt oraz drugi siłownik na ramieniu. Usłyszałem tylko pstryknięcie. Nie wiem co się stało być może włączył się jakiś bezpiecznik. Proszę o pomoc może wam zdarzyło się to samo????????? Proszę o pomoc gg 6179077!!!!
    • Przez Vril
      Mam pytanie do Was -kupiłem sobie "niby" wyremontowany cyklop -brałem w ciemno bo był tani.
      Niby gość go wymalował ,dał nowe węże ,"niby" założył regenerowaną pompe oraz rozdzielacze .
      Problem polega na tym że niby jest olej wszystko działa tylko jak ma coś powiedzmy 500 kg podnieść
      to ani drgnie do góry -nie mam pojęcia co to ma być -może ta pompa nie jest do końca zregenerowana
      Proszę doradźcie coś
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.