Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'wskazania'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories

Kategorie


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


>

Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Kod pocztowy

Znaleziono 2 wyniki

  1. Witam Chciałem zasięgnąć informacji jak u Was wygląda proces zbijania beli tzn jakie są wskazania manometru. Do tej pory w swojej prasie (570) nie miałem manometru. Po zainstalowaniu stwierdzam, że podczas prasowania ciśnienie nie jest jednakowe. Podczas szybszej jazdy utrzymuje mi około 220bar. Na uwrociach ciśnienie spada do około 150-170bar... zależy ile czasu minie gdy znów dostanie materiał. Czytałem, że ciśnienie może spaść (chyba, dokładnie nie pamiętam) o 45 stopni na skali manometru na 30 sekund... że to jeszcze norma. Czy u Was, gdy prasa nie dostaje materiału ciśnienie spada? Czy ktoś zna metodę na sprawdzenie zaworu miękkiego rdzenia i zaworu do regulacji gęstości beli... oba są na jednym obwodzie i jakoś nic sensownego nie przychodzi mi do głowy jak to zrobić, żeby któryś wykluczyć. Ostatnio co zrobiłem to rozebrałem zawór gęstości beli... doszlifowałem grzybek i miejsce jego osadzenia na pasty zaworowe. Mogę stwierdzić, że szczelność poprawiła się znacznie ale nadal ciśnienie ucieka gdy nie jest podawany materiał. Wychodzi na to, że zawór gęstości beli jest nieszczelny ale nadal pod znakiem zapytania zostaje zawór miękkiego rdzenia, który odcina obieg oleju od obwodu na którym znajduje się zawór przeciążeniowy 55bar używany do miękkiego rdzenia
  2. Witam. Panowie mam problem z deutzem agrotronem 135 MK3 2001r. Od niedawna jestem jego włascicielem i znalazłem kilka problemów. Mianowicie pierwszy z nich to jest falowanie na wolnych obrotach na postoju... nie mam pojęcia o co chodzi, moze ktoś coś wie... a drugi problem to jest taki ze nie wskazuje mi stanu paliwa w zbiorniku i temperatury silnika. Czy to jest zbieg okoliczności i jest walnięty czujnik temp. i wskaznik poziomu w zbiorniku? czy po prostu coś innego... a Bezpieczniki wszystkie sa ok. będe wdzięczny za pomoc
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj