Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'swiatla'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

Blogi

Categories

Kategorie


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki, które zawierają...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


>

Grupa


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Kod pocztowy

Znaleziono 14 wyników

  1. Witam Mam do Was pytanie potrzebuje zrobić automatyczne przelanczanie swiatel z lamp ciągnika na lampy znajdujące się na zbiorniku zawieszanym na przedni tuz (zasłania oryginalne lampy) po włączeniu wtyczki od zbiornika. Jeśli ktoś ma schemat takiego połączenia proszę o udostępnienie.
  2. WItam. W moim 6930 pojawil sie problem ze swiatlami. Nagle przestaly dzialac mi swiatla (mijania, drogowe, postojowe, halogeny) po podlaczeniu przyczepy. Co moze byc uszkodzone? To jest wina przekaznika, bezpiecznik czy czegos innego? Jak tak to, ktory jest za to odpowiedzialny?
  3. witam podczas wlaczenia swiatel mijania albo dlugich bezpieczmiki sie grzeja co moze byc
  4. Tak się zastanawiam czy według przepisów w ciągniku ciagnącym przyczepy można używać świateł do jazdy dziennej? Inaczej czy przyczepy musza miec światła pozycyjne włączone?
  5. Koledzy zakupiłem sobie takie światła do autka i mam pytanko odnośnie prawidłowości ustawienia takich świateł, nie chodzi mi o wartości liczbowe takie jak wysokość, rozstaw itp tylko interesuje mnie jak wysoko mają świecić. Ustawić je równolegle do podłoża jak auto stoi czy lekko podnieść do góry?
  6. Witam Chcialbym założyć światła do klatki. Jakie lampy polecacie tak do 15-20 zł. Pozdrawiam
  7. Witajcie chciałbym się dowiedzieć jak zapalić te światła robocze Czy to faktycznie włączają się jedynie po poprzednim włączeniu postojówek czy jak to wy macie w swoich Reniach Żarówki posprawdzane i wszystkie cztery się nie włączają tylko słysze że przekaźnik psztyka Wiem też że włącznik świateł postojowych jest nie oryginalny I Czy moglibyście powiedzieć jak je dokładnie się włącza przyciski mam na prawym panelu przy szybie bocznej O O , O II II II robocze , kogut Pozdrawiam Krystian
  8. FaRcIaSz

    Światla led belarus 920

    Nowe oświetlenie na nowy seznon. Daje mega. (Nie pytajcie ile kosztowaly bo nw dostalem i to nie z Polski) A Tu krotki filmik
  9. MgrZetor

    Zetor 7745

    Nowe Światła zdały egzamin:))
  10. Witam, Mam problem ze swiatlami stop. Gdzie znajduje sie czujnik swiatel stop w modelu 6480?
  11. Kupiłem gotowy zestaw. Podłączałem i prawie wszystko działa. Mam problem ze światłami od hamulców. Jak wciskam to żarówka lekko świeci. Prosze o pomoc.
  12. Witam, mam problem ze światłami w belarusie 820. Zaczęły bardzo słabo świecić, tlą się jak w starym maluchu. Myślę dam mocniejsze żarówki , pewnie stare złe... jeszcze ciemniej świecą te nowe 70 tki. Sprawdzam prąd- na żarówkach przy włączonym silniku jest tylko 7,20 volta a alternator ładuje dobrze, o co kaman?
  13. Witam postanowiłem sobie w rozrzutniku zrobić światła bo kiedyś pies poprzegryzał kable i klosze były pobite i świateł nie miałem. Światła mam 2 czerwone okrągłe w każdym swietle są po 2 żarówki 1 to pozycyjne druga to stop. No i kupiłem sb wtyczke i wszystko, kable przy samych światłach poucinałem aby podłączyć nowe kable. Tu sie zaczyna problem wydaje mi się że fabrycznie były źle zrobione bo w 1 miejscu były 3 kable złączone i sklejone taśmą, a moze i było dobrze ale nie wiem. Więc ja poucinalem podorabiałem sb nowe kable i wszystko do wtyczki dobrze podłączyłem i włożyłem do ciągnika a tu lipa kierunkowskazy nie działają, masa też mi nie działa bo jak włoze wtyczne to bez masy też światła świecą, no i tylne światło lewe woóle nie świeci a prase świeci 1 żarówka i tak słabiutko. Co to moze być? kable napewno dobrze do wtyczki podłączyłem bo korzystałem ze schematu. Jak byście mieli jakiś schemat jak podłączyc kable do świateł albo coś. A i jeszcze we wtyczce jest 7 wejśc na kable 1 to masa a 6 to prąd od świateł wcześniej tak jak pisałem 3 kable były połączone ze sobą jakos nie wiem po co. Ja podłączyłem każdy kabel co idzie od lamp osobno idzie do wtyczki no i lipa nie działa ale czego to nie wiem. Prosze o pomoc
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj