Skocz do zawartości

Gęś pieczona



Z pomarańczami i jabłkami

  • Like 4
  • Thanks 1



Rekomendowane komentarze

Paulina1985 napisał:

przeurocza  !!!!! 👌👌👌, ale z króla byłaby...przeGENIALNA  !!!! 🤣

Z jerseya była by ładniejsza , uszy lepsze 😀😜


Rolnik200598 napisał:

Wołowina to roladki tylko dobre do klusek śląskich.

@bratrolnika Ja teraz takiego kłapciucha mam. Dożywocie ma u mnie. Ze dwa lata pożyje pewnie. Dzieci sąsiadów go uwielbiają.

 

123066068_368041757620557_1783492618523364202_n.jpg

Łe ten to już nogi wyciągnął , drzyj go póki ciepły 😀

  • Haha 1
3 godziny temu, Morion napisał:

Się hoduje się ma 😎

A żywej nie chcesz? :P

W tym tygodniu będę robił jeszcze pasztet jak coś xD

Natomiast jeśli chodzi o rosół to zdecydowanie wolę z gęsiny niż kaczki. Jest mniej tłusty i ma bardziej wyrafinowany smak.

 

Sprzedajesz??

Ale o Panie ja za biedny farmer, z kupnych to stać mnie tylko na koguta z tuczu kontraktowego 🤦‍♂️


Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v