Skocz do zawartości

Wyroby



Jedna z porcji wędlin podczas wędzenia.
  • Like 1

Rekomendowane komentarze

2 godziny temu, leber napisał:

@JarekBazydlo cięląt nie bijesz na własne potrzeby? Ubiłbym jednego dwumiesięcznego, ale obawiam się, że nikt tego nie tknie. Jedliście cielęcine, dobre mięso, czy lepiej wymienić na świniaka? 

Cielęcina zawsze bardzo dobra i zdrowa zwłaszcza dla małych dzieci :D

@JarekBazydlo  wiesz że jak się zamroźi wędzone to dopiero po odmrożeniu się parzy,  i jest świeżutka wędlina :D

____________________

Pozdrowienia :)

 

Sznurowanie nie jest trudne, jak ktoś chce niech sobie na necie zobaczy sposoby sznurowania wędlin to załapie o co chodzi. Tylko pamiętajcie żeby używać do tego przędzy wędliniarskiej a nie sznurka od prasy 😂


turtojs napisał:

Dziwne my nigdy niczym nie owijamy, ogólnie w okolicy nikt niczym nie owija i jest ok, nic się nie rozłazi, wystarczy dobrze wykrajac i co tam ma niby owisnac albo opasc

Jak robisz szynki ze skórą i tłuszczem to nie musisz sznurować czy wkładać w siatkę ale bez okrywy lepiej je powiązać bo mogą spadać z haków podczas wędzenia.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v