Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem użytkownikiem J.D 6420r. 2002 i mam problem z zegarem prędkości, jeżeli włączę zapłon to wskazówka leci do oporu, a gdy go uruchomię to wskazówka spada do zera i ponownie leci do oporu i tak pozostaje. Jeszcze po uruchomieniu silnika na wyświetlaczu prędkości zostaje wyświetlona na maxa (to znaczy 64.5km\h)Może na mój problem by ktoś odpowiedział.Z góry dzięki!!!

Opublikowano

Przyczyna może być awaria komputera, najprędzej cos z oprogramowaniem komputera, ale bez kabla i oprogramowania nikt tego ci nie naprawi, niestety to nie ursus ze młotek i przecinak wystarczy do naprawy. Proponuje kontakt z serwisem.

Opublikowano

Dzwoniłem do chemirolu (to jest serwis John Deere'a)i powiedziano mi , ze to może być czujnik prędkości i on ma do mnie przyjechać i zrobić tę usterke.Jak naprawi to napisze co było wadą.

Dzięki za pomoc

Opublikowano

Dzwoniłem do chemirolu (to jest serwis John Deere'a)i powiedziano mi , ze to może być czujnik prędkości i on ma do mnie przyjechać i zrobić tę usterke.Jak naprawi to napisze co było wadą.

Dzięki za pomoc

ręki sobie nie dam odciąć ale czujnik to nie będzie napisz jak się skończyła naprawa jak będą to niech odczytają chociaż kody