Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do gory masz panel sterujacy siłą  zgniotu ( pokrętło) "I" "0" to wiadomo właczone wyłaczone, nastepnie masz przycisk przeciazenia komory

on Ci sie swieci jak przeciązysz komorę i po ptym go wciskasz i wraca cisnienie na zgniot, pozniej masz konktrolki  braku sznurka oraz hamulca na kole zamachowym, dolny panel to masz centralne smarowanie przycisk duze "T" to jest automatyczne smarowanie co jakis czas a dolny przycisk z oliwairka to recznie mozesz przesmarowac np na poczatku pracy , pozniej masz wentylatory na aparatach włączanie . odp troche po czasie .. ale moze komus sie przyda...

Opublikowano
Dnia 4.10.2017 o 07:52, woj0ciech napisał:

do gory masz panel sterujacy siłą  zgniotu ( pokrętło) "I" "0" to wiadomo właczone wyłaczone, nastepnie masz przycisk przeciazenia komory

on Ci sie swieci jak przeciązysz komorę i po ptym go wciskasz i wraca cisnienie na zgniot, pozniej masz konktrolki  braku sznurka oraz hamulca na kole zamachowym, dolny panel to masz centralne smarowanie przycisk duze "T" to jest automatyczne smarowanie co jakis czas a dolny przycisk z oliwairka to recznie mozesz przesmarowac np na poczatku pracy , pozniej masz wentylatory na aparatach włączanie . odp troche po czasie .. ale moze komus sie przyda...

Przyda się przyda, dziękuję 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Dominik4321
      Witam mam do wyboru dwie prasy pasowe. Jedna z nich to McHale V660 która posiada 3 pasy. Drugą z nich jest John Deere V451M która posiada 6 pasów. Proszę o wypisanie wad i zalet  tych pras i czy lepsze bele są z prasy 3 pasowej czy 6 pasowej.
    • Przez Hipo453
      Witam, a więc tak mam problem w sipmie z owijaniem sznurka, gdy puszczę sznurek i owija do lewej strony dochodzi do ogranicznika i sznurek pęka. Tak dzieje się prawie za każdym razem co to może być przyczyną? Dodam że w tamtym roku wymieniłem na nowy rozprowadzacz sznurka. Drugi problem z łozyskiem z przekładni kontowej wychodzi walek na scianke i tam jest to łozysko. Przy dobijaniu beli ono się sypie po 20 belkach trzeba nowe łożysko. Czy to wina wałka, że jest podgięty i ma bicie ? Nwm już sam. Dzieki za pomoc :)
    • Przez farmer_89
      Witam, po zimie wyprowadzielm prase z garażu i gdy otwieram klape ramie wysuwa się ale nie chce wracac z powrotem, ale gdy docisnę reka to kolo pasowe to wtedy wroci, o co tu chodzi, pomożecie?
    • Przez prasamchalle
      Witam. Jeżeli ktokolwiek ma problem z nowymi prasami McHale dotyczący siły zgniotu, lub podobnych rzeczy - proszę o kontakt pod numerem: 512054681.
      Planuję zebrać osoby do pozwu zbiorowego. Więcej informacji pod wyżej podanym numerem.
    • Przez chrap17
      Witam. Ostatnio zakupilem prase sipma z569/1, lecz w komplecie nie dostalem walka wom. Wiem ze musi być on z sprzeglem(sruba zrywalna) i chcialem do innego walka dolozyc widłaka z zabezpieczeniem lecz nie wiem ile ma wynosic siła  tego zabezpieczenia Nm. Jezeli ktos moglby sprawdzic na swoim wałku to bym był bardzo wdzieczny.
  • Dodaj nową pozycję...
v