Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Liczyłem i mi sie dobrze oplaca, jeszcze mi zostanie kilkadziesiat zlotych

jak Ci się to opłaca to ok ale w naszym przypadku bez faktury to paliwo musiało by być poniżej 2 zł

Opublikowano
W taki jak twój zetor to można naprawdę lać to co się chce - ja do nowej proximy leje i jeździ

Ta 8441?? Oooo...kolego to ciekawe ile pompa ci pociagnie,a ten twoj zetor to ma taka sile jak miec powinien??

Opublikowano
Masz całkowitą rację.Wczoraj kupujac 400 litrów na stacji carrefour-a po 3,09 :) podszedł do mnie kierowca cysterny który właśnie przywiózł paliwo na stację i mówi do mnie:bierz chłopie ile tylko możesz bo już zaczyna drożeć i zobaczysz co będzie się działo w niedługim czasie :)

Ostatnio w czwartek kupowałem 1000l ON za 3,10zł, albo ze 2-3gr mniej... Po 2 dniach to samo ON u tego samego faceta kosztowało 3,30zł, a teraz to nie wiem, ale na pewno jest jeszcze droższe, może niewiele, ale droższe... Ten zestaw co do nas jechał był już po ok. 3,20zł tyle, że nam jeszcze taniej spuścił...

Opublikowano

Nie róbmy paniki, ropa na giełdach od kilku dni tanieje, zwyżka cen na niektórych stacjach spowodowana jest kilkudniowymi podwyżkami na początku roku.

W tym tygodniu mają być opublikowane dane na temat rynku ropy i od nich zależy, jak dalej będą się zachowywały ceny. Jeśli okaże się, że podaż nadal będzie przewyższać popyt, to ceny powinny się utrzymać, a może jeszcze trochę spaść.

Opublikowano
W taki jak twój zetor to można naprawdę lać to co się chce - ja do nowej proximy leje i jeździ

Do czasu kolego, do czasu, już wielu zetorowców tak twierdziło i końcówki wtryskiwaczy w nowych ciągnikach zmieniało :)

Opublikowano

Na prywatnym CPN, ON po 3,45 zł/litr. Przy zakupie powyżej 400 litrów - 3,30 zł/litr.

Jak u Was wygląda sytuacja? Baryłka ropy chyba nie zdrożała, ale dolar drożeje - nie wiadomo co robic w takiej sytuacji?

Opublikowano

To coś drogo bo podobno na Orlenie na Kawaleryjskiej jest po 3,23 w detalu.

kupiłem dzisiaj łącznie z sąsiadami 8000l cena 3,29 woj podlaskie kupywałem w firmie LTL na składowej
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Dodaj nową pozycję...
v