News

Case mx90c nie podnosi pompa
Przez
EwelinaBurymuda, w Case
-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz0920
Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
-
Przez KamilWitka
Witam .Jestem po remoncie glowicy w case 4210 zalozylem oryginalna uszczelke i plyn wycieka przez korek. W dalszym ciagu.Co moze byc tego przyczyna???
-
Przez TrAkToReK
Witam
Tak jak w temacie. Czy to dobry sprzęt ten CASE??? Chce go kupić ponieważ ma dość ładny wygląd i można go używanego za ładne pieniądze, chce aby ciągnik miał MAX 95 KM. I uprzedzam kosztował MAX 60 tys. ZŁ Ile pali bo miałem Ursusa 914 i to była wielka cysterna B)
Pozdrawiam
(Z góry THX)
-
Przez lukasz1615
Witam, mój problem dotyczy ciągnika case 5140 maxxum. Dokładnie chodzi o to, że przestała się wyświetlać prędkość jazdy. Domyślam się, że coś jest nie tak z czujnikiem, jednak nie mam zielonego pojęcia, w którym miejscu się on dokładnie znajduje. Czy byłby ktoś na tyle miły i wrzucił zdjęcie, w którym miejscu jest ten czujnik? Z góry dziękuję.
-
Przez johny
Witam czy miał ktoś z was styczność z ciągnikami tej serii JX a szczególnie chodzi mi o JX 90 a jak wiał to jakaś opinia jak wygląda itd >??
-