oconnel666

renualt 103-14

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
oconnel666    0

 

Witam moj renualt 103-14 nie chce odpalic nawet na po pych. odpowietrzylem go i nic. prosze pomozcie. moze z pompa jest cos nie tak ale nie wiem co pomozcie dajcie jakies pomysly i opisy co moge zrobic zeby odpalil.     Sprawdzilem wszystko i okazuje sie ze pompa nie podaje paliwa co moze byc po psute????????? pomozcie

 

 

 

Edytowano przez oconnel666

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
izydor6280    753

do pompy dochodzi paliwo ?

stan filtrów, pompki zasilającej i przewodów ?


Polska B

Kupię zwrotnicę lewą oś okrągłą c330/360

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

izydor6280    753

pompa na stół, czyszczenie i ewentualna regeneracja


Polska B

Kupię zwrotnicę lewą oś okrągłą c330/360

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
AlaCapone    5007

Napisz na priv: jaki schemat chcesz i do jakiej pompy? - dogadamy się.


"Nie dyskutuj z głupszym, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona swoim doświadczeniem!" - ciągle muszę o tym pamiętać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez panczo1922
      Witam 
      Tak jak6w tytule. 
      Skrzynia 16 mechaniczna. 
      Często się zdarza ruszając z postoju, gdy wybieram kierunek jazdy do przodu jest zgrzyt na rewersie... 
      Gdy ruszę, zatrzymam wybieram do tył jest ok. Potem znowu do przodu ok.. 
      W takim ciągu na 10 powtórzeń może ze 4 razy zgrzyta... 
      Gdzie szukać przyczyny? 
      Coś regulować? 
      Może olej? 
      Proszę o sugestie 
    • Przez slawek_82
      Witam. Co moze byc przyczyna braku polbiegow oraz ze nie mozna wylaczyc przedniego napedu w Renault Ares 640 ?? . Czasami jest tak ze dzialaja a po jakims czasie znowu nie ma. Czy cos jest z zasilaniem czy cos gdzies nie laczy??
    • Przez zieli88
      Witam,
      Ostanio podczas ruszania ze skrzyżowania znikły półbiegi i przełączyło automatycznie na najwyższy (było trzeba zredukować głównymi żeby ruszyć). Na wyświetlaczu przy zegarach normalnie przełączają się od 1 do 4 ale brak jest żadnej reakcji. Sprawdzone zostały elektrozawory za prawymi schodami i wogóle nie dochodzi tam prąd, ewidentnie jest problem z elektryką, z góry dziękuję za podpowiedzi.
    • Przez tomislawwitow
      Pytanie. Są 2 żółte włączniki na bocznym panelu oprócz wajchy od blokady tylnego mostu , jeden jest od napędu, a 2 ? Blokada przedniej osi ? 
    • Przez Gustawek
      Siemanko. Cyrki z moją Renią. Po wymianie olejów i uszczelnieniu kilku miejsc sylikonem podnośnik dziwnie się zachowuje. Po uruchomieniu ciągnika podnośnik idzie na maksa do góry i pompa jakby dalej ciśnie. W 4-5h na wyłączonym ramiona opadną powoli. Zaznaczę że druga dźwignia od podnośnika jest przyblokowana (ta z numeracją). Ktoś zaradzi?
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj