-
Podobna zawartość
-
Przez sumek666
Cześć,
ma ktoś może wzór umowy zbycia nadwyżek nawozu naturalnego?
w Google znalazłem 1 przykład. Chciałbym poznać inne rozwiązania, Czy taką umowę musi sporządzić notariusz? Czy taką umowę trzeba gdzieś zgłocić w świetle prawa o nadchodzącej ustawie azotanowej i obszarach OSN?
-
Przez kuba24051
witam. ciotka chce wydzierżawić mi dzialkę rolną na której znajduje się jej gospodarstwo (dzialka ok 6ha i na kilku arach gosp.). jak to rozwiazac? chcialbym podpisac umowe na 10 lat i brac doplaty. -
Przez srubek99334
Witam jestem w 3 klasie technikum, od września będę miał zawód rolniczy i chciałbym się dowiedzieć co muszę zrobić żeby wydzierżawić ziemię od agencji nieruchomości rolnych. Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Przez MarcinKoczewski
Witajcie mam pytanie
Czy dzierżawca jak ma oddaną ziemię w dzierżawę umowa pisemną ma prawo brac dopłaty bezpośrednie
Osoba która chce wydzierzawic ziemie chce brać dopłaty
I tu pytanie czy jak osoba która weźmie ziemię w dzierżawę może złożyć wniosek o dopłaty Cży to będzie zgodne z prawem
Z góry dziękuję i sorki jak juz temat był
-
Przez kris148a
Witam, chciałem spytać czy jeśli mając na siebie ziemię na własność oraz ziemię wziętą w dzierżawę a będę przechodził na rentę chorobowa nie pełną na której nie muszę pozbywać się ziemi własnej a co z tą dzierżawioną muszę ją oddać? To nie dużo 1,5ha ale ona mi jest potrzebna żeby mieć dojazd do swojej. Ale z drugiej strony nie chce mieć problemów w krus
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas dominator 118 sl maxi
Opryskiwacz DOUVEN 600l 12m