-
Podobna zawartość
-
Przez smartfon
Cześć chłopaki ,
problem mam taki , że postanowiłem wymienić pompę hydrauliczną w c 360 bo praktycznie nie podnosił , ale po zdjęciu pompy na rurce którą idzie olej do rozdzielacza zauważyłem małe pęknięcia więc najlepiej ją wymienić . Kwestia jak się do niej zabrać bo zdaje się , że jest wciskana lub wprasowywana i nie mam pojęcia jak się pozbyć starej , a co ważniejsze jak wstawić nową bez uszkodzenia .
Pozdrówka
-
Przez corrado
Witam koledzy wie ktoś może gdzie naprawiają ogólnie rzecz biorąc sterowniki do maszyn, a szczegółowo pilot/sterownik owijarki w Claas rollant 255 Uniwrap? Ewentualnie gdzie oprócz Claas-a można taki sterownik dostać?
-
Przez MFpower
Witam. Mam problem z owijarką, chodzi o to że zgubił czy złamał mi się ten czarny korek przy zaworze co przykręca się do niego przewody hydrauliczne i cieknie mi tam olej. da rade to dokupić ? zalepić czymś czy trzeba cały zawór wymienić
-
Przez GangstaRapShit
Cześć,
mam takie pytanie, gdzie można dostać metalowy przewód od hydrauliki do kombajnu ziemniaczanego Anna Z644. Chodzi o przewód idący do siłownika od podnoszenia lemiesza. Olej leci spod nakrętki przy siłowniku, do tego jest w nim też dziura w innym miejscu. Nie mogę znaleźć tej części w internecie. Można to gdzieś dostać czy trzeba będzie coś kombinować z dorabianiem? Z góry dzięki i pozdrawiam
-
Przez Krystian2152
Witam.Owijam bele owijarka Pronar i wychodzi mi z rolki foli 750 28bel. Dlaczego tylko tyle???
-

Rekomendowane odpowiedzi
Siewnik zbożowy Sulky opinia
Fendt 308c