KULAWA_KOZA Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Nie wiem jak za bardzo się to nazywa ale chodzi mi o coś takiego by silnik z dmuchawą był na ziemi a od tej dmuchawy idzie rura i wkłada się ją na przyczepę i ciągnie zboże a drugą stroną dmuchawy przez rury wylatuje zboze do góry na strych np.
tomek73 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 11-13 tyś nowa, na używki raczej nie pztrz. Chyby że od razu remont podajnika zrobisz.Ja teraz remontowałem podajnik w Dozamechu a dmuchawa od nie to wyszło mi z 350 zł wszystko.
AgroTeam griga Opublikowano 3 Maja 2016 AgroTeam Opublikowano 3 Maja 2016 Nie opowiadaj bzdur spokojnie można kupić używaną tylko nie firmy kogucik. Miałem kongskilda używanego i dobrze działał przez kilka lat teraz sprzedalem bo zrezygnowałem z magazynowania. Tylko musisz wiedzieć ze tam są duże silniki u Mnie byl 15KW przy wydajności 8t
KULAWA_KOZA Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 To mi aż tak dużego silnika nie trzeba.I nie mówie o rurze z podajnikiem tylko bez podajnika typu ssącego i wydmuchajacego zboża. Kolega rok temu zapłacił 2500zł z Niemiec kupił w komplecie z rurami.
jackowski11 Opublikowano 11 Lipca 2016 Opublikowano 11 Lipca 2016 Kolego Kulawa_Koza, udało sięcoś kupić? Tez musze cos takiego nabyć. Nie wiem ile kW szukać, ale sądze ze 5 starczy
Rekomendowane odpowiedzi
Kupię ładowacz do c-385, zetor 8011
Ursus C-360 i Poznaniak