Skocz do zawartości
tom446

Problem z turem od c-360

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
galeria
c-360
tom446    12

Witam założyłem ostatnio 2 sekcję do tura i pojawił się problem a mianowicie wywrót łyżki działa bardzo wolno, podnoszenie działa normalnie udźwig jest ok.Co może być przyczyną. Proszę o pomoc.post-53152-0-28439500-1462282771.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
marekfarmer    5972

zalozyles zestaw ze zdjęcia


 
 
 
 
 

Panie, wysłuchaj naszego pokornego wołania i udziel nam pogody; chociaż słusznie cierpimy za nasze grzechy, okaż nam swoje miłosierdzie i daj nam doznać Twojej dobroci. Przez Chrystusa, Pana naszego. Amen.

 

Wszechmogący, wieczny Boże, Ojcze miłosierdzia, wejrzyj, prosimy, na nasze codzienne potrzeby i udziel nam wystarczającej ilości pożywienia. Uwielbij nad nami święte Imię Twoje i wylej na nasze pola obfite błogosławieństwo, aby prace rolników i rośliny przez nich uprawiane przyniosły plon obfity. Niech nie szkodzą im mrozy, opady, grady, ulewy i powodzie. Prosimy Cię o to za przyczyną świętego Izydora, naszego patrona. Amen

 

.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

wojtal24    238

za słabą pompą masz ewentualnie jeżeli masz zestaw ze zdjęcia to może masz źle wyregulowane linki od dźwigni do rozdzielacze i rozdzielacz do końca się nie otwiera


ZETOR TEAM

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
tom446    12

Zestaw założyłem taki jak na zdjęciu przewody takie same jak do podnoszenia a podnoszenie chodzi szybko nawet ma małych obrotach.

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
MF675ursus    159

Wyreguluj linki. Jeżeli to nic nie da zamień sekcjami w rozdzielaczu wywrot z podnoszeniem- wtedy będziesz wiedział czy to wina rozdzielacza czy instalacji.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez ferdek3085
      Witam poszukuje tura do fergusona 3080 i znalazłem mailleux 6000 cena 4000 z adaptacją w necie takie chodza po 7-9 tys. zł. nigdzie nie widac pekniec itd. tylko jest mankament ze nie ma 3 silownikow : 1 do podnoszenia, 2 do przechyłu.. czy za te cene oplaca sie go kupic i dokupic te 3 silowniki czy dac spokoj i szukac czegos innego ?
    • Przez skatuuu
      Witam, mam problem z ładowaczem mx8. Kiedy podnoszę go do góry wszystko gra ale gdy chce opuścić to opada ze 40 centymetrów po czym się blokuje. Aby opuścić go o kolejne 40 centymetrów muszę wykonać ruch joystickiem od siebie wtedy puszcza. To samo dzieje się gdy chce zmienić położenie łyżki, kiedy daje joystick do siebie nie reaguje dopiero kiedy kilka razy machnę od siebie wtedy się odblokowuję. Co może być tego przyczyną ? Czy to coś z tymi elektrozaworami ? Jedna z tych czarnych cewek była zapieczona.  

    • Przez ferdek3085
      witam, szukalem ale nie znalazlem.. mam tura 6 przy ursusie 912 i chcialbym przelozyc go do masseya 3080.. oczywiscie rama nie pasuje.. ale czy ktos juz coś kombinowal jak przełozyc ladowacz.. ? czy jakas firma robi ramy do zagranicznych ciagnikow na polskie ladowacze ? prosze o podpowiedzi..
    • Przez noris2000
      Witam! Mam nie lada problem po kilku latach od zamontowania ładowacza w mf 255, do tej pory wszystko było ok raptem pojawił się problem ładowacz nie chce opuszczać, a im większe obciążenie tym gorzej. Poprostu się zacina i stoi w miejscu. Siłowniki od pierwszej sekcji są jednostronnego działania, wszystko podłączone przez rozdzielacz pod siedzeniem i spływ bezpośrednio do skrzyni.  Pozostałe sekcje działają idealnie, rozdzielacz zwykły 3-sekcyjny. Pomoże ktoś? Może potrzebna jakaś regulacja. Z góry dziękuję za pomoc.
    • Przez pawelek11
      Witam!
      Mam problem z podłączeniem elektrozaworu do joysticka chodzi mi o prąd oczywiśćie.Przy joystiku mam 4 kable czerwony,niebieski,brązowy i zielony. Dadaję zdjęcie elektrozaworu i kostki od joysticka.
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.