Wywłaszcenie ziemi
-
Podobna zawartość
-
Przez Maniek02
Witam. Mógłby ktoś zaproponować dobre oświetlenie do hali/garażu/magazynu 400m2 + jakieś lampy zewnętrzne nad bramę wjazdową. W internecie wybór duży, ale wolałbym jakieś sprawdzone rozwiązania.
-
Przez Marcin133
Witam. W związku z bardzo drogim opałem myślę nad ogrzewaniem domu pompa ciepła. Proszę użytkowników którzy już posiadają lub myślą o założeniu o wypowiedzenie się w temacie. Jakie pompy polecacie itd.
-
Przez DSzymczyk
Sprzedam suszarnie do tytoniu/ziół. Suszarnia jest olejowa, dodatkowo zamontowany jest piec na ekogroszek.
W razie zainteresowania proszę o kontakt pod nr telefonu: 782 010 544
-
Przez Gość Luke16
Tak jak w temacie... Całe moje podwórko jest na podłożu gliniastym a co za tym idzie mam tak zwaną przysłowiową "zupę" Mniej więcej wygląda to tak jak na tym zdjęciu http://www.agrofoto.pl/forum/T-072-image54076.html i co najgorsza całe podwórko tak wygląda... Co byście radzili zrobić??? Co zastosować by nie robiło się takie bagno??? Oczywiście jak najtańszymi metodami:P
-
Przez Czarek525
Witajcie
Jaki wymiar (grubość, szerokość) powinna mieć płyta betonowa pod silos lejowy 12-15t potocznie nazywany cemenciakiem ? Myślałem postawić go na płytach drogowych tylko czy wytrzymają i nie będą za lekkie ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pytanie - problem.
Rozsada pomidorów