-
Podobna zawartość
-
Przez RafZielak
Witam,
PILNA sprawa. Lokalizacja: Mszczonów, powiat żyrardowski, województwo mazowieckie. Poszukuję namiarów na jakiegoś kompetentnego i czasowego mechanika, który swoim fachowym okiem "zerknąłby" do ciągnika Ursus 5714 i sprawdził z jak poważną awarią mamy do czynienia i czy warto podejmować się naprawy. Wymagane by ów specjalista prowadził działalność gospodarczą i wystawiał faktury VAT.
Ciągnik używany jedynie zimą do odśnieżania terenów wokół magazynu (pług śnieżny + posypywarka). W dniu wczorajszym nagle przestał opuszczać tylny TUZ. Opuszcza zaledwie kilka centymetrów, a każdy ruch TUZem jest nader gwałtowny. Dodatkowo pojawił się dziwny hałas z okolic tylnego mostu i pomp.
Z poważaniem
Rafał Zieliński
Kontakt telefoniczny: 602706929.
-
Przez Grzeslaw1
Witam. Posiadam fendta 311 92r. Mam problem z rewersem. Wyświetla mi błąd strzałkami 4 mrygnięcia przerwa 7 mrygnięć. A czasami obie strzałki święca ciągle wraz z przednim napędem. Wszystko to dzieje się na zimnym silniku. Po rozgrzaniu wszystkie problemy giną. Zwracam się z prośbą o pomoc. Może jakaś książka serwisowa. Podrawiam.
-
Przez dombeb2
Witam . Posiadam ładowarkę manitou 634-120 od pewnego czasu pojawia się problem z wysuwem teleskopu zacina się i nie chce wysunąć zero reakcji w odwrotną stronę działa słychać jak wyje pompa taki sam problem jest z 3sekcją otwiera sie ale nie chce się zamknąć krokodyl . Proszę o pomoc
-
Przez dombeb2
Witam . Posiadam ładowarkę manitou 634-120 od pewnego czasu pojawia się problem z wysuwem teleskopu zacina się i nie chce wysunąć zero reakcji w odwrotną stronę działa słychać jak wyje pompa taki sam problem jest z 3sekcją otwiera sie ale nie chce się zamknąć krokodyl . Proszę o pomoc
-
Przez Matik7171x
Witam. Mam problem a mianowicie w moim ciągniku Renault Ares świeci się tak delikatnie kontrolka od alternatora. Nie działa EHR. Czego to może być przyczyna?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 698 wycie
Manitou 737 130PS+