Skocz do zawartości
tymek9301

Elektryka John Deere 6110 1998r.

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
tymek9301    0

Jestem właścicielem John Deere 6110. Po roku eksploatacji samoczynnie co jakiś czas wyłączał mi się WOM. Dzisiaj w ogóle się nie załącza i miga kontrolka od WOM jak również "i". 

Następnie bezpiecznik od świateł roboczych zaczął się grzać, potem już się palił.

Dzisiaj nie załącza się WOM, przy przełączeniu wyłącznikiem na światła robocze gasną mi z przodu światła mijania (co wcześniej się nie działo) i bezpiecznik od tych świateł bardzo się grzeje aż w końcu pali.

Proszę o pomoc bo już nie mam pojęcia co jest nie tak.

Jestem ze śląska i ciężko o elektryka w moich okolicach który znałbym instalacje John Deere

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
falko77    0

witam  podaj mi model silnika i wyslij na falko107@hotmail.it pozdrawiam 

albo pisz na whatsapp tel 00393290352992 

fb mappatori supotr team 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

falko77    0

witaj napisz mi wiadomosc bo sie wszystko skasowalo tel mi wypadl i mlyn sie zrobil ok ale juz ogarnolem i chasa  ^^

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×