Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WITAM .który kombajn polecacie  fortschritt e514 czy bizona zo56 wady i zalety tych maszyn i jakie jest ich spalanie i wydajności.

Edytowane przez Darekk1986
Opublikowano

Oczywiście, że Fortschritt, sam jestem posiadaczem od roku e-514 (wcześniej 8 sezonów E-512) I powiem tyle... Nie ma lepszej maszyny w tych pieniadzach. Mam dalej obydwa Forszaje i jestem z nich bardzo zadowolony :) Spalanie E-512 około 10L/godz., a E-514 około 11-12 litrów, ponieważ ma wydajniejszą pompe i moc zwiększoną o 10-15km.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Sokol2
      Witam, pacjent to e-514 dałem do regeneracji rozdzielacze od wspomagania i podnoszenia hederu i od motowideł ryry i przyspieszacza... ten od wspomagania sam szybko sie odpowietrzył po wymianie a ten drugi to masakra juz 4 razy udało mi sie go odpowietrzyć ale zawsze jak zgaszę kombajn to i tak się zapowietrzy... w sobotę muciłem 4 godziny. dzis odpalam i znowu to samo... wajchowałem wszystkim może z godzine i nic poluzowałem rurki na silownikach i nic... tylko delikatnie daje cisnienie na wysuwanie motowideł... jakies pomysły rady jak mam sobie z tym poradzic ??
    • Przez Przemek15_03
      Witam czy zmienił ktoś silnik w fortshritt e514 z IFa na Perkinsa? Czy może pasują mocowania i cały silnik Perkins od claasa albo innego kombajna? Podpowiedzi mile widziane. Pozdrawiam. 
    • Przez WOLD
      Witam, czy ktoś może podpowiedzieć od czego są te kontrolki?

• Przez mariokaw
      Witam wszystkich. Jest na forum właściciel kombajnu MDW 525H z woj. łódzkiego. Miałbym kilka pytań. Pozdrawiam
    • Przez osmy888
      Witam;)

Jeżeli posiadacie kombajn Fortschritt E-512 piszcie;) jezeli posiadacie zdjęcia tegoż kombajnu wklejajcie je tutaj..

pozdro 4 all :huh:

moja maszynka... http://www.agrofoto.pl/forum/index.php?aut...i&img=10841
  • Dodaj nową pozycję...
v