Overum wycofany?
-
Podobna zawartość
-
Przez bialytyp
Witam poszukuję osoby która ma pług Overum lub Agrolux i posiada uchwyt kroju talerzowego, potrzebuję jego wymiarów gdyż chcę go sobie dorobić.
[galleryimg=617878]
[galleryimg=617879]
-
Przez przemo75
Sprzedam części zamienne do następujących marek maszyn: Amazone, Bogballe, Claas, John Deere, Kongskilde, Kuhn, Nordsten i inne, Wystawiam faktury lub paragony.Części jest dużo,szczególnie do John Deere i Kuhn,dlatego proszę o zapytania na priv , na emaila przemo75@wp.pl lub 502 321 445
-
Przez Maikel1987
Witam , zakupiłem plug 3 skibowy i sprzedający mówił ze ustawiony jest na szerokość na skibe na 40 cm ale jak na zdjęciu są cztery otwory i wydaje mi się ze trzeba przestawić w lewo je bo teraz tyle chyba nie ma . Ale ktoś może miał z tym styczność to się wypowie bo tabliczek czy cos nie ma
-
Przez damian1166
Witam. Mam okazje za male pieniążki nabyć siewnik Tive hsv 3m. Czy ktoś z forumowiczów mógłby powiedziec mi coś o tym siewniku? Warto sie tym zainteresować? Dodam,ze jest on w cenie poznaniaka. Proszę o opinie
-
Przez dziki97
Witam wszystkich planuje kupić agregat uprawowo-siewny firmy KONGSKILDE (zdjęcie podglądowe) https://olxpl-ring05.akamaized.net/images_tablicapl/413400025_3_644x461_agregat-uprawowo-siewny-agregaty_rev004.jpg mieliście z maszyną do czynienia, możecie się wypowiedzieć co do dokładności wysiewu, i jak funkcjonują aparaty wysiewające, jest to awaryjne czy nie? będzie to mój pierwszy siewnik pneumatyczny i mam pewne obawy.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pługi overum bx41075 f XL
Overum S300FL