Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieśmiertelny- ale wyłapałeś😁jednak  jeszcze ktoś czyta ze zrozumieniem moje wymysły...i to mężczyzna...fiuufiuuu😜 

Opublikowano

Cześć. Szukam szukam kandydatki na żonę, nie żeby tam dla kolegi, tylko... powiem wprost dla siebie.Proponowałem tu wszystkim dziewczynom małżeństwo na pw, jednak zawsze dostawałem kosza (mogę nawet pokazać skany z nieudanego podrywu).Postanowiłem więc zmienić taktykę i zwrócić się do Panów, może ma któryś córkę na wydaniu, a najlepiej dwie, żeby był jakiś wybór.Nie będę już opisywał jakie warunki ma spełniać przyszła żona, bo one nie są jakieś wygórowane, w zasadzie każda została nimi przez naturę obdarzona. Chodzi mi raczej jaki powinien być przyszły teściu, bo to z nim głównie będę spędzał czas, gdy będzie pomagał w gospodarstwie, które wcześniej mi przepisze .Otóż musi dobijać do pięćdziesiątki, żeby jego córka pasowała wiekowo do mnie. Musi mieć co najmniej 50 swoich ha (reszta może być dzierżawiona), koniecznie zajmować się hodowlą bydła i przede wszystkim posiadać duży park maszynowy, bo bardzo nie lubię pracować rękami.No i mieć nieźle "gadane" żebym się przy nim nie nudził i gdy trzeba przywrócił do pionu.Dobrze żeby też nie był zbyt wierzący np. nie chodził do kościoła, bo proboszcz śpi z cudzą żoną , a nie ze swoją, bo nie mam możliwości wzięcia ślubu kościelnego. Jest taki ?

• Haha 5
Opublikowano

A ksiądź proboszcz... to dzisiaj wina na mszy nie wypił jeno za dużo???🤔😜

Opublikowano

Kuźde,pewnie mi się interpunkcja pomyliła. Ja nie proboszcz, tylko przyszły teściu nie chodzi do kościoła z powodu proboszcza który śpi z cudzą żona. Zetorki będzie wiedział...

• Sad 1
Opublikowano
10 godzin temu, marcinxxxx napisał:

Cześć. Szukam szukam kandydatki na żonę, nie żeby tam dla kolegi, tylko... powiem wprost dla siebie.Proponowałem tu wszystkim dziewczynom małżeństwo na pw, jednak zawsze dostawałem kosza (mogę nawet pokazać skany z nieudanego podrywu).Postanowiłem więc zmienić taktykę i zwrócić się do Panów, może ma któryś córkę na wydaniu, a najlepiej dwie, żeby był jakiś wybór.Nie będę już opisywał jakie warunki ma spełniać przyszła żona, bo one nie są jakieś wygórowane, w zasadzie każda została nimi przez naturę obdarzona. Chodzi mi raczej jaki powinien być przyszły teściu, bo to z nim głównie będę spędzał czas, gdy będzie pomagał w gospodarstwie, które wcześniej mi przepisze .Otóż musi dobijać do pięćdziesiątki, żeby jego córka pasowała wiekowo do mnie. Musi mieć co najmniej 50 swoich ha (reszta może być dzierżawiona), koniecznie zajmować się hodowlą bydła i przede wszystkim posiadać duży park maszynowy, bo bardzo nie lubię pracować rękami.No i mieć nieźle "gadane" żebym się przy nim nie nudził i gdy trzeba przywrócił do pionu.Dobrze żeby też nie był zbyt wierzący np. nie chodził do kościoła, bo proboszcz śpi z cudzą żoną , a nie ze swoją, bo nie mam możliwości wzięcia ślubu kościelnego. Jest taki ?

W sumie spełniam większość warunków tylko córki nie mam ale jeśli masz jakąś fajną siostrę to możemy szwagrami zostać 😃

• Haha 4
Opublikowano
19 godzin temu, marcinxxxx napisał:

to wymagania masz konkretne i precyzyjne,to się chwali😎

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@extrabyk. Mam siostrę i teoretycznie bym przystał na taki układ, tylko... robiąc rekonesans u dziewczyn dużo, stanowczo za dużo się o tobie dowiedziałem. Wiedz więc, że twoje wyczyny na pw są mi powszechnie znane. Także, jak mawiał mój serdeczny przyjaciel z af; "koko loko, proszę mi nie łamać głowy" bo mogę dużo ujawnić i nie chciałbym być wtedy w twojej skórze.

Edytowane przez marcinxxxx
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, marcinxxxx napisał:

@extrabyk. Mam siostrę i teoretycznie bym przystał na taki układ, tylko... robiąc rekonesans u dziewczyn dużo, stanowczo za dużo się o tobie dowiedziałem. Wiedz więc, że twoje wyczyny na pw są mi powszechnie znane. Także, jak mawiał mój serdeczny przyjaciel z af; "koko loko, proszę mi nie łamać głowy" bo mogę dużo ujawnić i nie chciałbym być wtedy w twojej skórze.

Czemu blefujesz? 

Blefem nic nie ugrasz, pamiętaj, robisz się niczym lakiluk.. 

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, marcinxxxx napisał:

Być może blefują, ale jak boni dydy wszystkie jak jeden Bóg, to samo.

ja to odz zawsze wiedziałem ,że ten extrabyk , to taki fifa-rafa, Dwie panny na forum, a on już wszystkie trzy obrobił😯

No ale ,albo się ma to coś , albo.......:/

• Confused 1
Opublikowano
Dnia 1.09.2019 o 13:38, extrabyk napisał:

Hehe no to pojechałeś ze swoją wyobraźnią...moje "wyczyny na pw" i to z dziewczynami 😃

Nie jestem aż tak stary żebym nie pamiętał czyli bujasz w obłokach  😆

Opowiada o sobie 🤣 No został olany to co ma pisać 🤣a tak się starał, czytał posty z paru lat, żeby zaskoczyć  itp , i co? i kiszka 🤣jednak kobitki maja swój rozum 

Halinie ponoć tak na pw dowalil że polacialy mu wszystkie konta, ot lemingoza 😁

Opublikowano
Dnia 1.09.2019 o 22:48, artur125 napisał:

ja to odz zawsze wiedziałem ,że ten extrabyk , to taki fifa-rafa, Dwie panny na forum, a on już wszystkie trzy obrobił😯

No ale ,albo się ma to coś , albo.......:/

Ty jak widać nie masz... 👎

• Haha 3
Opublikowano

Witojciesz kochani, wróciłem  z banicji,    :D   dziękuję za te brawecka  na powitanie   :P, co tam u Was nowego, jakaś seks afera mnie ominęła może? ktoś kogoś popchnął   :P   w przepaść?   xD

Opublikowano (edytowane)

Witamy  ,witamy my tez byli na banicji i kiszka ...nie odwołana ...hehe 

wiec zrobili CI WYJĄTEK po starej znajomości  ...HEHE 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Witam,    :)  najważniejsze że żyjemy Ogarku, pies z nimi tańcował.   :D   opowiadaj co tu nowego?    :P

Opublikowano

xD  ta pikno na tą się obraziła, tamta ładniutka na tą ładniejsą,  :D   wiem Romku o co biega.  xD

Opublikowano

no ja to miał być już aresztowany i wezwany do prokuratury przez ta'' pikno '' ....heheheheheheee

Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

no i baby chłopów udajo i na odwrót ...hehe 

O to trzeba  będzie PW zablokować na wszelki wypadek    xD  żeby nie popaść w jakąś dwuznaczną sytuację.   :P

Opublikowano

łooo panie  nudno teraz ...brak wielbicielek i wielbicieli :D

góral nie pisze ...się postrachał i nudy