Skocz do zawartości

Pakowanie ziemniaków w siatki 2,5kg - jak to robić szybko i sprawnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie, zajmuje się ktoś z Was pakowaniem ziemniaków w paczki 2,5kg? Mam propozycję od mojego stałego klienta żeby pakować część ziemniaków w takie siatki, oczywiście za lepszą cenę niż w 15-stkach. Na początek ilości śmieszne, powiedzmy tygodniowo 500-1000 x 2,5kg ale z tendencją wzrostową. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można możliwie jak najmniejszym kosztem i jak najmniejszym nakładem pracy rozpocząć produkcję takich paczek? Na początek pewnie w grę wchodzi wyłącznie ręczna robota ale z czasem chciałbym to usprawnić. Byłbym wdzięczny za każdą podpowiedź.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja pakuję ziemniaki w 2,5kg

Na początek to rękaw na rurę i wiążesz ręcznie. Znam gościa co w ten sposób pakuje 600 paczek po dwa razy w tygodniu.

Czy to nie Ty dzwoniłeś do mnie jakiś miesiąc temu z pytaniem o klipsownicę?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez 123p
      Oferta na tira 45gr to dobra cena na dzien dzisiejszy?

Kontynuacja tematu: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72464-cena-ziemniak%C3%B3w/
    • Przez claas4
      Cześć Mam do was pytanie Czy pryskaliście ziemniaki Denar na chwasty po wschodowo metrybuzyną ?   Na necie piszą że jest średnio wrażliwą odmiana i nie wiem czy mogę użyć Sencora czy muszę się zaopatrzyć w inny środek ? Pozdrawiam 
    • Przez farmer1111
      Poszukuje ziemniaków paszowych  lubelskie
    • Przez Szydre
      Witam! 
      Nie wiem czy w dobrym dziale piszę to pytanie. Macie jakieś sposoby na przetrzymywanie ugotowanych ziemniaków dla świń? Mam 4 świnie i ugotowałem dla nich parnik ziemniaków, jak je przetrzymywać żeby nie skisły? Zostawiłem je w skrzynce wystudzone w ciemnym, chłodnym garażu. 
    • Przez warchest
      witam sprzedam obsypnik do ziemniakow 3 rzedowy stan dobry lokalizacja powiat płocki , nr tel 728 381 453 lub 728 563 090 

• Dodaj nową pozycję...
v