-
Podobna zawartość
-
Przez kubatedi
Witam
Mam pewien problem mianowicie w przyczepie autosan d44b kazde koło podczas jazdy chodzi sobie lewo prawo zamiast toczyc sie prosto cczym to moze byc spodowdowane? Szpilki wszystkie sa dociagniete, oraz nie ma luzu na kołach.
Proszę o porady
-
Przez xzy
Witam , czy ktos wie jaki jest numer kozyska stozkowe piasty przyczepy d 50 . Chodzi o to mniejsze i wieksze bo niestety nie jestem wstanie odczytac na starych . Za odpowiedz z gory dziekuje
-
Przez mmisiek_1991
Witam mam takie pytanie podczas zeszłorocznych sianokosów mieliśmy awarie , 2 środkowe koła zaczepiają o siebie. ktos z was miał taka awarie o rozbierał ją
-
Przez wojtek0508
Może ktoś użytkuje przyczepę pronar t022 z tylnim zaczepem? Chciałbym za taką ciągać drugą taką samą platformę i czy ten zaczep nie będzie się wyrywał, bo niby producent podaje ograniczenie d=44 kn, czyli jeśli się nie mylę to uciąg drugiej przyczepy o masie 4,4 t. Więc homologacji na drugą przyczepę tak naprawdę nie ma. Aczkolwiek widziałem takie zestawy i chciałbym się dowiedzieć czy to zdaje egzamin.
-
Przez michal009
Kupię przyczepę 6-8 ton, nie pordzewiałą(rama i podłoga), sprawną z działającymi hamulcami pneumatycznymi na obie osie, dobrymi oponami, zarejestrowana i z ważnymi papierami.
Dodatkowym atutem będzie podwójne burty, plandeka, wywrót, media na drugą przyczepę.
Cena 5000-11000.
Najchętniej Lubelskie i okolica, lub z transportem.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pneumatyka ursus c 360
Przyczepa wywrotka sam 6t