Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy ktoś robił rozeznanie odnosnie cen ciągników nowych modeli

-john deer 5r,

-new holland t5 tier4,

-case luxxum, z góry dzieki za kazdą odpowiedz

Pytałem się tak z ciekawości o john deera 5r na Agro Show to mi powiedzieli że full opcja bez tuza i tura wyniesie około 215000 zł

Opublikowano

Pytałem się tak z ciekawości o john deera 5r na Agro Show to mi powiedzieli że full opcja bez tuza i tura wyniesie około 215000 zł

domylam sie ze to moze byc wersja najmocniejsza -125 km i cena oczywiscie netto  . dzieki

Opublikowano

domylam sie ze to moze byc wersja najmocniejsza -125 km i cena oczywiscie netto . dzieki

Cena oczywiście netto, a wersja 5100r hehe. Dość dużo jak na taki ciagnik, bo za te pieniądz bedzie 6RC, tylko znowu pytanie do czego będzie ciągnik

Gość Damian1994rolnik
Opublikowano

NH T6 125

polautomat 16x16 na yosticku juz

3 predkkosci walka

silowniki 90

pompa 113

3rozdzielacze hudrauliczne , siedzenie pneumatyczne amortyzowana kabina , szyberdach , monitor osiagow

219 netto jak myslicie dobra cena?

Opublikowano (edytowane)

Steyr 6125 Profi
125km, 6 cylindrów. 4 pary wyjść hydraulicznych, amortyzowana przednia os i kabina, skrzynia semipowershift 17x16 gdzie mogę przelaczyc na manual lub automat, dwie lampy blyskowe, skrzynia 40km/h, ogumienie 480/600, adblue, podgrzewacz bloku silnika, szyberdach, 16 lamp roboczych, pneumatyczne siedzenie, radio klima siedzenie dla pasażera, 3 predkosci walka, przednie obciazniki, w każdym momencie za 5 tys zł można podnieść moc do 142km.
230 netto

Edytowane przez mkacper99
Opublikowano

NH T6 125

polautomat 16x16 na yosticku juz

3 predkkosci walka

silowniki 90

pompa 113

3rozdzielacze hudrauliczne , siedzenie pneumatyczne amortyzowana kabina , szyberdach , monitor osiagow

219 netto jak myslicie dobra cena?

Kolego napisz do mnie , a ja Ci podam namiary na Kolegę , co Ci przedstawi ofertę na tego new hollanda na 6 cylindrach, full opcja, oś , tuz, 17x16 z ceną 220netto ;) 

Opublikowano

T6.145 AC, amortyzowana oś, 4 pary hydrauliki, TUZ ehr, 12 lamp led, lepszy fotel, klima automatyczna, zawieszenie kabiny Comfort Ride, HTS II, ISOBUS, IntelliView IV - po standardowym upuście 285 tyś.

JD 120R AP w podobnym wyposażeniu co NH - 370 tyś.

Gość Damian1994rolnik
Opublikowano

Ja dzis byłem na składnicy i tez o niego pytałem tylko wiecej wyposazenia to powiedzial 215 netto i tez do urwania sporo

Gość Damian1994rolnik
Opublikowano

U mnie też wiecej w wyposazeniu tylko nie pamietam co jeszcze było :D

Ale ze skrzynią Auto Comand juz :D A wczoraj dzwonilem do perkozu w Brodnicy to 280 netto w tej skrzyni to mają dobrą cene :D

Opublikowano

Ale ze skrzynią Auto Comand juz :D A wczoraj dzwonilem do perkozu w Brodnicy to 280 netto w tej skrzyni to mają dobrą cene :D

t6.125 nie ma autocommand

sorki za zdublowany post :D

Opublikowano

T6.145 AC, amortyzowana oś, 4 pary hydrauliki, TUZ ehr, 12 lamp led, lepszy fotel, klima automatyczna, zawieszenie kabiny Comfort Ride, HTS II, ISOBUS, IntelliView IV - po standardowym upuście 285 tyś.

JD 120R AP w podobnym wyposażeniu co NH - 370 tyś.

Czyli cena nowych modeli tej serii NH nic się nie zmieniła 

Opublikowano (edytowane)

T7.175 AC na bogatości podobnej jak T6 o którym pisałem stronę wcześniej coś koło 350.

NH t6/125 półautomat 16x16 joystic 12 lamp roboczych 2 koguty 220 netto do sporej negocjacji jak myslicie ?

Jak masz 2 koguty to już nic nie wynegocjujesz.

Edytowane przez Arek
Gość Damian1994rolnik
Opublikowano

sorki za zdublowany post :D

TO dopytaj dokładnie heh juz jest taka wersja 30 tysiecy doplaty za tą skrzynie :D jak zamowie do konca listopada to moze na lutego bedzie powiedzieli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v