Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Może katalogowo i bez uwzględnienia obecnych promocji ( około 25 tyś brutto na starcie przy tym modelu) tyle wychodzi ale dziwne że na targach nie chwalili się tą promocją bo z tego co wiem to jest oficjalna i obowiązuje na całą sieć w kraju.

Opublikowano

Okolice Konina, woj. Wlkp.

Ogólnie czekam za decyzją z MR 2015 bo miałem brać maszyny ale chyba zmienie wniosek na ciągnik bo do maszyn nie będę miał ciągnika ale z drugiej strony nie wiem czy nie lepiej wziąść ciągnik na MGR.

Kolego jak byś rozmawiał ze znajomym to zapytaj się jaka różnica w cenach HSX 110 i HSX 120. dzięki

z tego co ja sie orientuje to jakieś 4-5 tys netto. tylko ciekawe jaką moc będziesz mógł wziąć jeśli chcesz brać na jakieś dofinansowania

Opublikowano

Mimo wszystko wole zetory może wykonczenie nie za cudowne ale prosty ciągnik i nie obawiam sie o ceny zamiennych czesci,Mam fortere czarną 135 z bogatym wyposarzeniem i nie ustepuje zachodnim napewno,przyciemniane szyby,fotel pneumatyczny,podgrzewane lusterka itd.i ta charaktersystyczna praca silnika zetorowskiego hehe,bo te nowe to już na deutza sercu a niedawno słyszałem ze właśnie NH i DUZ mają zawyzane moce silika.....

Tylko, że masa Zetora jest znacznie niższa od zachodnich np Zetor 135HSX a Valtra n123 - naprawdę widoczna różnica. I opowiadał mi to sprzedawca, który ma na placu obie te marki. Zależy do czego jeszcze ciągnik ma być wykorzystany, ale do Zetora już dawno straciłem zaufanie - zbyt wiele negatywnych opinii w okolicy.

Opublikowano

z tego co ja sie orientuje to jakieś 4-5 tys netto. tylko ciekawe jaką moc będziesz mógł wziąć jeśli chcesz brać na jakieś dofinansowania

finansowanie prawdopodobnie dostane bo zawsze było że pisało się uzasadnienie dlaczego taki duży i zawsze przechodziło.

Co do kolegi chuck00, ciągnik by pracował przy pługu najwięcej, ale również np. przy kosiarkach lub pracy z turem. co do opini to słyszałem jedynie że dużo palą ale są i tacy co mówią ze to nie prawda i nie palą beczkami

Opublikowano

John Deere 6120M:

- skrzynia AutoQuadPlus 22/22

- pompa hydrauliczna 114l/min

- 3 zawory hydrauliczne

- koła tył 520/70R38, przód 420/70/R24

- TLS - amortyzacja przedniej osi

- iTec Basic

Ofertę jaką otrzymałem bez obniżek to 248 tys netto.

Opublikowano

Jd 5075m i 5080g 150 netto

wyposażenie średnie: klima, fotel deluxe, Elektro-hydraulicznie uruchamiany

540 / 540E obr./min, Mechaniczne zewnętrzne sterowanie
TUZ, 
ładowacz h240 25 netto
h260 29 netto
co sądzicie?
zna ktoś cenę t4.75 w podstawie?
Opublikowano (edytowane)

new holland t7 175 w nowej wersji, miękka oś, skrzynia power comand, klima i 4 pary hydrauliki 315tys cena bez neocjacji gdy bym zamawiał dziś to za 295tys do zabrania.

Edytowane przez tomek81ja
Opublikowano (edytowane)

Deutz Fahr 6140 (6cyl. 130km)- miękka oś, przedni tuz, opony tył 600 itd. reszta standard; 280tys. netto do negocjacji

Claas Arion 450 (4cyl. 128km)- miękka oś, przedni tuz, opony tył 600 przód 480, 3 pary gniazd hydr., amortyzacja kabiny, kabina standard (wersja cis), pompa 110l, quadractiv (automatyka skrzyni); 269tys. netto do neg. 

John Deere 6130M (4cyl. 130km)- miękka oś, przedni tuz, opony t. 600 p.480, 4 pary gniazd hydr., pompa 114l, skrzynia AQ 24X24 ECO, jakieś tam automatyczne śrubunki przy ramionach podnośnika, siedzenie pasażera (nawet to nie jest w standardzie); 279tys netto do neg.

Case Maxxum 130 CVX (4cyl. 131km)- miękka oś, przedni tuz, mocniejszy podnośnik 4 pary wyjść hydr., amortyzacja kabiny, 5x EHR w tym 2 między osiowe (ale o co z tym chodzi to i tak nie zrozumiałem :lol: )i reszta wszystko w standardzie gdzie standard to podłokietnik z monitorem (można zrezygnować z monitora), zarządzenie na uwrociach itd. gdzie w innych markach trzeba dopłacić za to <_< 279tys. netto do neg 

New Holland t6.160 ac (tj. case wyżej) 282tys. do neg.

I co tu wybrać  <_< ??? Bezstopniowa   czy pełna zmian czy na zakresach???????????

Edytowane przez macin87
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v