John Deere 6600 grammer (siedzienie pneumatyczne)
-
Podobna zawartość
-
Przez baxiu290
witam
mam pytanie dotyczące tego modelu
czy ma on zaczep suwany ?
bo na wszystkie zdjęcia jak patrzyłem na necie to nie widziałem żeby miał takowy ale mogę się mylić może ma coś w podobie ..
bo ten model mnie interesuje i może w przyszłości chciałbym go kupić ale musi mieć zaczep suwany ..
dzięki za pomoc ;]
-
Przez Maciek90
Jak napełnić zbiornik powietrza w C-360. Próbuję i próbuję, ale jakoś mi to nie wychodzi.
-
Przez AgroKarwowo
Witam. czy ktoś mógłby opisać mi dokładnie działanie hamulców w przyczepie z instalacją jednoobwodową.
-
Przez michalczarny
Zacznę od początku- piszę pracę inżynierską, której jednym z punktów jest wyszczególnienie i porównanie ze sobą typów zawieszeń występujących w przyczepach rolniczych.
Nie mam nic wspólnego z rolnictwem i takiej przyczepki nie widziałem na oczy,stąd pytania:
1) Z tego co widzę po zdjęciach przyczepy mają na ogół zawieszenie oparte na resorach. Występują wtedy jakieś elementy dodatkowe, amortyzatory,wahacze?
2) W przypadku zawieszeń pneumatycznych- czy również mają resory, czy tylko miechy powietrzne? Może jeszcze jakieś dodatkowe elementy?
3) Są jeszcze jakieś inne konstrukcje?
Pozdrawiam !
-
Przez MSKOTI
Witam
Mam JD 6620 i nie podaje mi powietrza na złącze do przyczepy.. Spreżarka działa w kabinie manometr pokazuje normalnie 8 bar a w złączu powietrza brak. wiecie co może być przyczyną ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opony John Deere 3140
John deere 8230 & Helagro bth60