6620 Problem z Pneumatyką
Sprawdź 6620 Problem z Pneumatyką na AgroTesty.pl
John Deere 6620 SE Dane techniczne
John Deere 6620 Dane techniczne
John Deere 6620 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez kubakar117
Witam Mam problem w Valtrze n134 active mianowicie chodzi o tylny tuz.Czasami potrafi się przyciąć. Po naciśnięciu przycisku mruga kłódka na prawej konsoli z regulacją . -
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-
Przez KubaMF
Witajcie, nie znalazłem takiego tematu tutaj. Więc zdecydowałem założyć nowy i zapytać o parę rzeczy. Mianowicie, po kilkudziesięciu latach nadszedł czas na wymianę pompy podnośnika, jej lepszy czas już dawno minął. A teraz jak doszedł rozsiewacz i rozsiewanie po jednym big bagu + inne cięższe maszyny dały jej na pewno mocno popalić. I tu moje pytanie czy jest opcja aby ściągnąć, górną pokrywę podnośnika "plecak" i potem wałek z pompy jakoś cofnąć aby uniknąć rozpoławiania ciągnika? Tak gdzieś mi się kiedyś obiło to o uszy ale nie ma nigdzie tego dokładnie opisanego który wałek jak to cofnąć i ogólnie jak to ma wyglądać. Z góry dziękuje za pomoc w naprawie. Jaką pompę polecacie żeby to w miarę pochodziło ?
-
Przez seba836
Rozleciało mi się orginalne radyjko w jelonku i myślę jakie kupić, co polecacie czy pierwsze lepsze. Chyba wszystkie będą pasowały czy nie?
-

Rekomendowane odpowiedzi
C360 tur słabo podnosi
Owies Lion