Skocz do zawartości

Polecane posty

WHATEVER

MSKOTI    0

Witam 

Mam JD 6620 i nie podaje mi powietrza na złącze do przyczepy.. Spreżarka działa w kabinie manometr pokazuje normalnie 8 bar a w złączu powietrza brak. wiecie co może być przyczyną ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

John6930    44

odkręć złącze z tyłu i jeśli będzie lecieć powietrze to końcówka do wymiany

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

MSKOTI    0

No bez przesady takie rzeczy od razu sprawdziłem nie ma w wężu w ogóle powietrza 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl



waldac    11
DeereAndCompany?

w przyczepie? nie ma ciśnienia na wyjściu z ciagnika, co jest temu winna przyczepa??

 

za zbiornikeim sa dwa zaworu

zawór wstepnego obciążenia i ciśnieniowy zawór przelewowy - tutaj jest moim zdaniem problem skoro sprezarka parcje i wskazuje 8bar

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez Hubert12011
      Witam, w mojej valtrze wyskoczyły 2 kody błędu 
      001639--31--000
      i 008019--08-003
      Valtra seria t 183 2011r czekam na odp. z góry dzieki 
    • Przez zuwar
      Mam problem z niedziałającymi  światłami stop w JD 7700. Bezpieczniki wszystkie całe, zasilanie na przełączniku przy pedale - jest. Czy po drodze jest jeszcze jakiś przekaźnik ? Może ktoś ma schemat elektryki do tego modelu.
    • Przez mateusz7745
      Witam tak jak w temacie mam problem z ehr w moim deutzu a mianowicie jak się uruchomi ciągnik i przełączę przyciskiem na pozycję opuszczenie lub podnoszenie to podnośnik nie reaguje aż po jakichś 5 min wszystko zaczyna działać tak samo jest jeśli użyje przycisków na błotniku, opuszczają odrazu przyciski na  błotniku ale potem przycisk  w kabinie nie reaguje można się bawić do woli i nic ;/ po  jakimś czasie działa bez opóźnień co może być przyczyną
    • Przez danielhaker
      Mam na sprzedaż trochę gadżetów John Deere. Wszelkie info na PW
      Pasek 80zł

       
      Długopisy 10zł/szt


       
      Tablica/szyld metalowy 65zł

       
      Smycz 10zł

       
      Brelok/zawieszka 10zł

       
      Czapka 65zł


       
      Zawieszka do kluczyków 10zł

    • Przez dexter00
      Witam. Posiadam elektrozawory i mam problem w 2 parami wyjść hydraulicznych dokładniej to podłączone przewody wyskakuja. Kiedy bez przewodów poruszam przyciskami  otwierającymi zawory widzę że gniazda są wypychane co zapewne sprawia że przewody wyskakują, Nawet gdy uruchamiam 1 gniazdo to wypycha też to z drugiej pary. 3 para działa ok.Proszę o pomoc
×