Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Głębosz
Opublikowano

Witam 

interesuje mnie cena maszyn:

-agregat ścierniskowy 3m Mandam

-agregat ścierniskowy 3m  Unia

-agregat ścierniskowy 3 m Kongskilde

-głębosz 5 łap Unia/ Mandam lub jakiś inny jak polecacie do ciągnika 140/150 km

- elektryczny siewnik do poplonu

Opublikowano

mam mandama kus 7 łap z 2012 bardzo dobra maszyna ciongne go 120 konnym ciongnikiem nie ma z nim problemów osiąga prędkość 10 km/h w tym roku robiłem większym ciągnikiem chciałem sprawdzić jego wyczymałość jeździłem 20 km/h 150 ha tak zrobiłem i nic mu nie jest cena takiego to coś ok 16 tyś co do głębosza mamy kreta z 2006 3 zęby przy 120 konnym ciongniku wszystko pępka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez pietruszka123456789
      Co myślicie aby do starego bardzo satrego kultywatora dodać jakieś dłuta od amazonki albo grubera łapy. Bo nim się płytko robi prawda a co myślicie żeby takimi dłutami na 20 cm jechać.
    • Przez IwetaPolboto
      ALPEGO Agregat uprawowo-siewny Rotodent RM-300 + JET-M (używany)
      Wyprzedaż likwidacyjna!
      Cena: 95.000 netto (faktura VAT)
      Rok produkcji: 2023
      Profesjonalny, kompaktowy zestaw siewny o szerokości roboczej 3 metrów. Łączy on pneumatyczny siewnik nabierany JET-M z aktywną broną wirnikową Rotodent RM-300, co pozwala na precyzyjną uprawę gleby i wysiew w jednym przejeździe.

• Przez Maroo1991
      Dzień dobry. Rozważam zakup takiej brony. Hydropak zbędny. Ktoś się wypowie na jej temat? Warto czy nie warto. Zero luzów, zero wycieków. 2.5m. Oznaczenie WMKE.

• Przez pawcio6045
      Witam ma ktoś może zamontowany siewnik poplonów na talerzówce Wolf met i byłby w stanie pokazać w jaki sposób ma to zrobione?
    • Przez Karol5245
      Witam czy interesował się ktoś samodzielnym założeniem siewnika do poplonów do swoich talerzówek chodzi mi o grawitacyjny system wysiewu przerobienie rozsiewacza kos i przystowsowanie pod talerzówke, lub wykonanie zbiornika na szerokość maszyny i wysiew jak w poznaniaku (tylko że w lepszym wykonaniu) Czy lepiej kupić gotowy podsiewacz?
  • Dodaj nową pozycję...
v