Skocz do zawartości

Farmtrac 6075 DT Heritage silnik KOHLER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym się w ten model nie pchal, no chyba ze do bardzo lekkich prac, skrzynia, mosty to wszystko indyjski farmtrac. jak już brać To z silnikiem forda bo ten na lombardini nie wiele tańszy od 675

Opublikowano

Silnik Forda, reszta to autorski projekt farmtraca, jak na razie reklamacji na te traktory nie mamy w żadnym oddziale, 6075 DT z kabiną, radiem itd to około 88.000 brutto. Jeżeli macie jakieś pytania to dzwoncie śmiało 29 766 63 47

Opublikowano

Pytanie co trzeba dokupić do tego ciągnika i czy jakość części jest taka sama jak tych sprowadzanych do C330/C360? :)

Opublikowano

Pytanie co trzeba dokupić do tego ciągnika i czy jakość części jest taka sama jak tych sprowadzanych do C330/C360? :)

Szczerze mówiąc to nie wiem co byłoby Ci potrzebne, ja bym mu zmienił koła na szerokie i do roboty. Co do jakości części, o tym będzie można pisać za 3-4 lata jak trochę po pracują.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zyzek
      Orientuje się ktoś jak ustawić rozrząd/kąt wtrysku w farmtrac 555?
    • Przez Ursusc385
      Wszystko na temat ciagnikow rodziny "Farmtrac"
    • Przez olwenboniface
      Cześć wszystkim!
      Od kilku dni zauważyłem, że w moim Farmtrac 675 DT układ hydrauliczny reaguje z opóźnieniem – szczególnie przy podnoszeniu i opuszczaniu osprzętu. Olej był wymieniany miesiąc temu, filtr wygląda w porządku. Ciśnienie też w normie.
      Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym zachowaniem? Zastanawiam się, czy problem może leżeć w zaworze sterującym lub pompie. Każda wskazówka mile widziana – zanim oddam ciągnik do serwisu, chciałbym poznać Wasze opinie.
      Z góry dzięki za pomoc i dobre rady!
      among us online
    • Przez Bartek1994
      Chcę kupić Farmtraca 675 DT.Chciałbym aby właściciele tego ciągnika podzielili się swoją opinia o nim.Z góry dziekuję.
    • Przez Gazpacho
      Mam problem z podnośnikiem, a konkretnie podnosi za nisko. Pytanie: czy jest możliwość wyższego podnoszenia bez demontażu ramion?

• Dodaj nową pozycję...
v