Zgrabiarka STOLL R 335 DVG
-
Podobna zawartość
-
Przez Kondzio342
Witam prawdopodnie uszkodzila sie przekladnia w zgrabiarce strzela bardzo. Koledzy pomóżcie czy ktos z was to rozbieral i wie jak to zrobic. Jakies namiary na czesci. Z góry dzieki. -
Przez kamil5421
Witam . posiadam do sprzedania zgrabiarke krone swadro 12.50 2000r . stan b.dobry . cena 28500 do negocjacji .. Wiecej informacji prosze pisac
-
Przez Danielkoltun
Witam , trochę przewałkowałkowałem tematów o stollu ale nie znalazłem odpowiedzi , mianowicie kombajn nie reaguje na ruch tym automatem prawo , lewo , góra i dół nic się nie dzieje . Jak biorę z joysticka to wszystko działa normalnie i przy braniu Lewo\Prawo na tych czujnikach ( czerwonych ) zaświecają się diody , tak samo gdy opuszczam na dolnym czujniku się zaświeca dioda a jak biorę do góry to zaświeca się dioda w takim palcu nad tym czujnikiem . Problem jest taki ogólnie że zero reakcji , tak jakby napięcie nie dochodziło . Może ktoś z was miał coś podobnego ? , z góry dziękuję za każdą wskazówkę .
-
Przez Wojtas6969
Dlaczego mi nie podnosi orkanu stoll v202 odpalę ciągnik przyjdę 2 razy i ciężko podnosi trzeba mocno gazować
-

Rekomendowane odpowiedzi
Zgrabiarka fella
Samasz Z2-780H