Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez gadzet
      Mam na zbyciu części do przyczepy KRONE HSD 5002T. Jak by ktoś potrzebował.
    • Przez cantstop
      Chciałbym kupić przyczepe: Krone HSD 5001.Jakie opinie on niej macie,na co zwracac uwage przy kupnie oraz przydałyby mi sie jakieś ogolne wskazowki bo jestem kompletnie zielony w tej kwestii.

• Przez dario1601
      koledzy prosil bym o opinie jaka zgrabiarke uzywana mozna kupic zeby nie naciac sie na cos bardzo awaryjnego interesuje mnie model do srodka o szer. rob. ok 8 m

• Gość
      Przez Gość
      Witam, staje przed wyborem przedniej kosiarki czołowej dwóch renomowanych firm. Zastanawiam się nad claas disco 3200f activefloat lub krone easycut f320 również z hydrauliczny dociskiem. Proszę o wasze opinie.
    • Przez roman099
      Witam potrzebuje pomocy może ktoś miał taki przypadek pomalowałem pewną maszynę to znaczy zdarłem starą farbę oczyściłem (trochę tej co najmocniej się trzyma zostało). Potem nałożyłem na to grunt anty korozyjny firmy polrust (tak zwany pożeracz rdzy) to ładnie przyschło i po dobie nałożyłem farbę nawierzchniową która już z doświadczenia wiem powinna przyschnąć po dobie i mam teraz właśnie taki problem mineła 3 doba a farba nie schnie cały czas się lepi czy to tak powinno być czy coś jest nie tak ile to będzie dni schło. Zawsze dawałem podkład zwykły i nawierzchniową i po dwóch dobach było ok a tutaj klapa?? Ma ktoś jakiś pomysł??
  • Dodaj nową pozycję...
v